Bielita Laminating shampoo 400 ml

Bielita Laminating shampoo 400 ml

Bielita Laminating shampoo Шампунь-ламінування для всіх типів волосся 400 мл

ЦБ-00021617

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 400 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Bielita

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Білорусь

Призначення: Очищення, Надання блиску, Пом'якшення

Bielita Laminating shampoo Шампунь-ламінування для всіх типів волосся 400 мл

Шампунь-ламінування м'яко очищає, зволожує і живить волосся, запобігаючи його ламкості і сплутуванню. Технологія інтенсивного відновлення миттєво перетворює пошкоджене, ослаблене і ламке волосся у чуттєво-гладке і блискуче. Формула, посилена активними компонентами: Цераміди глибоко проникають у пошкоджені ділянки волосся, заповнюючи мікротріщини та відновлюючи по всій довжині. В результаті волосся знову набуває силу і міцність, повертається гладкість і блиск. Д-пантенол потовщує волосся, запобігає його ламкості та пошкодженню, забезпечує тривале зволоження та живлення.

Спосіб застосування: масажними рухами нанесіть шампунь на вологе волосся, спіньте, рівномірно розподіліть від коріння до кінчиків і змийте водою.

Склад: вода, кокамідопропілбетаїн, лауретсульфат натрію, кокобетаїн, ПЕГ-7 гліцерилкокоат, С14-С17 Секалкілсульфонат натрію, лаурилглюкозид, кокамідопропілбетаїн, хлорид лауроїл ПГ-тримонія, ПЕГ-6це пантенол, парфумерна композиція, хлорид гуаргідроксипропілтримонія, дипропіленгліколь, пропіленгліколь, тридецет-9, ПЕГ-5 етилгексаноат, церамід 3, ПЕГ-120 триолеат метилглюкози, ЕДТА динатрію, бензилінозол, бензиловий спирт

Напиши відгук
Mr.Scrubber Шампунь для волосся та тіла чоловічий 250 мл

Mr.Scrubber Шампунь для волосся та тіла чоловічий 250 мл

Mr.Scrubber Man Hair & Body 2 in 1 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри