Global Keratin Шампунь зволожуючий захист кольору пробник 10мл

Global Keratin Шампунь зволожуючий захист кольору пробник 10мл

Global Keratin Moisturizing Shampoo

GKhair GKhair

ЦБ-00017158

GKhair

Наявність: Немає в наявності

40грн

Об'єм: 10 мл

Тип волося: Фарбоване

Бренд: Global Keratin

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Захист кольору

Global Keratin Moisturizing Shampoo Шампунь зволожуючий захист кольору пробник 10мл

З професійними засобами Global Keeratin ви можете організувати салонний догляд у себе вдома, і при цьому ваша зачіска буде виглядати не гірше. Унікальні засоби без парабенів дбайливо доглядають за волоссям і зберігають їх колір. Ви завжди будете яскравою і неповторною, а волосся буде вашою гордістю.

Завдяки інноваційному комплексу Juvexin, що складається з білків і пептидів, всі природні властивості волосся помітно покращуються. Живильні властивості кокосового масла живлять волосся і зберігають їх колір. При щоденному використанні, ваше волосся зберігають природну структуру, і при цьому їх колір залишається таким же яскравим.

Шампунь для фарбованого волосся доглядає за кожним волоском, зберігаючи його колір і яскравість. Немов надійний щит, він захищає волосся і шкіру голови від шкідливих ультрафіолетових променів, підтримує природний баланс вологи і живить волосся від самих коренів. Рекомендується використовувати разом з кондиціонером для фарбованого волосся з захистом від УФ-променів GKhair Juvexin Color Protection Conditioner.

Спосіб застосування:

Повністю намочіть волосся, дайте воді трохи стекти. Розподіліть достатню кількість шампуню для фарбованого волосся між долонями, потім перенесіть його на пасма. Акуратно кінчиками пальців помасажуйте шкіру голови і ретельно змийте засіб. Якщо буде потрібно, засіб можна нанести повторно. Нанесіть кондиціонер GKhair Juvexin Color Protection Conditioner. Змийте.

Напиши відгук
Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Deep Conditioner 200 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри