Moroccanoil Зволожуючий відновлюючий шампунь 500 мл

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 500 ml

Moroccanoil Зволожуючий відновлюючий шампунь 500 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00018079

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1385грн

Об'єм: 500 мл

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Тип шкіри: Пошкоджені,сухі

Призначення: Відновлення,очищення

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo Зволожуючий відновлюючий шампунь 500 мл

Ви стоїте біля дзеркала і милуєтеся своїм волоссям. Локони мають розкішний насичений колір. Вони міцні і слухняні. Це той самий ідеал, до якого ви так давно прагнули. Вам вдалося досягти його завдяки використанню зволожуючого відновлюючого шампуню від MoroccanOil.

Натуральний ізраїльський шампунь подарує вашому волоссю здоров'я, чистоту і прекрасний вигляд. Засіб м'яко очистить волосся і шкіру голови. Воно зволожить і заспокоїть шкіру, позбавивши від сухості і свербіння. Масла арганії та авокадо в складі шампуню підживлять, відновлять і зміцнять структуру волосся. Активні речовини зроблять локони гладенькими, міцними і шовковистими, вирішивши проблеми ламкості, випадіння і посічених кінчиків.

Представлений шампунь від MoroccanOil надійно захистить ваше волосся від руйнівного впливу ультрафіолету, високих температур і холодів. Його легкий, вишуканий аромат буде доставляти вам задоволення при кожному використанні.

Спосіб застосування:

Нанести на вологе волосся і ніжно помасажувати шкіру голови. Промити і повторити в міру необхідності. Для досягнення найкращих результатів, використовуйте також Moroccanoil Moisture Repair Conditioner.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри