Daeng Gi Meo Ri Шампунь для пошкодженого волосся 500 мл

Daeng Gi Meo Ri Шампунь для пошкодженого волосся 500 мл

Daeng Gi Meo Ri Ja Dam Hwa Shampoo for Damaged Hair

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00014366

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 500 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Пошкоджене

Daeng Gi Meo Ri Ja Dam Hwa Shampoo for Damaged Hair Шампунь для пошкодженого волосся 

Пошкодити волосся досить легко. Для цього досить нерегулярно доглядати за ним, не користуватися кондиціонерами і захисними спреями, а також експериментувати з частим висвітленням, фарбуванням або хімічною завивкою. Приклавши всі перераховані вище зусилля, ви гарантовано станете володаркою млявої, тьмяної і ламкої копиці, що вимагає негайного відновлення.

Відмінно впоратися з настільки нелегким завданням під силу спеціалізованому шампуню Ja Dam Hwa Shampoo for Damaged Hair від професійного корейського бренду Daeng Gi Meo Ri. Запашна вершкова піна засобу м'яко обволікає голову, очищаючи шкіру від забруднень і бактерій, а також активізуючи мікроциркуляцію крові. В результаті цього поживні речовини прибувають до фолікулів, спонукаючи їх до інтенсивного зростання і розвитку.

Натуральні екстракти, цінні олії і вітаміни зміцнюють коріння, підвищуючи густоту волосся, а також проникають в структуру кортекса, реконструюючи пошкоджені ділянки. З Daeng Gi Meo Ri Ja Dam Hwa Shampoo for Damaged Hair ваші прядки набудуть первісний здоровий блиск і шовковистість.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся. Помасажуйте кілька хвилин круговими рухами, потім ретельно змийте. При необхідності повторіть процедуру.

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри