Daeng Gi Meo Ri Conditioner 500 мл

Daeng Gi Meo Ri Conditioner 500 мл

Daeng Gi Meo Ri Кондиціонер поживний для всіх типів волосся 500 мл 

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00020182

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 500 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Daeng Gi Meo Ri

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення, зволоження

Daeng Gi Meo Ri Conditioner Кондиціонер поживний для всіх типів волосся 500 мл 

Живильний кондиціонер для всіх типів волосся Daeng Gi Meo Ri Conditioner - це однин із найяскравіших продуктів цієї косметичної лінії, який добре зволожує, оживляє і зміцнює волосся від коренів до самих кінчиків. Засіб активно впливає на ослаблене, потьмяніле, ламке та пошкоджене волосся, яке зазнає впливу агресивного зовнішнього середовища.

Натуральні рослинні екстракти та екологічно чисті компоненти, які застосовуються у фітотерапії, роблять волосся м’яким, блискучим і доглянутим, підтримуючи оптимальний гідроліпідний баланс завдяки здатності утримувати вологу у стержні. Інтенсивне використання засобу покращує структуру й загальний стан волосся.

Корінь шавлії дарує яскравість кольору і вирізняється заспокійливим ефектом, поліпшуючи ріст волосся. Кондиціонер цілюще впливає на шкіру голови, не викликаючи подразнень та алергічної реакції завдяки відсутності небезпечних хімічних сполук.

Спосіб застосування:

після миття волосся шампунем нанести невелику кількість кондиціонеру на волосся та рівномірно розподілити по всій довжині, крім коренів і шкіри голови. Помасажувати волосся, ретельно втираючи кондиціонер. Залишити на 1-3 хв., потім змити теплою водою. При потраплянні в очі негайно промити водою.

Склад:

Chrysanthemum zawadskii Herbich var, Berries of Korean honey locust, Thuja orientalis L. Leaves, Skin of Morus alba L. root, Rehmannia glutinosa Liboschitz, Ginseng.

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри