Chi Кондиціонер - маска 946 мл

Chi Кондиціонер - маска 946 мл

Chi Infra Treatment 946 ml

CHI CHI

ЦБ-00011081

CHI

Наявність: Немає в наявності

895грн

Об'єм: 946 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Chi

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Відновлення

Chi Infra Treatment Кондиціонер-маска 946 мл

При розробці ексклюзивної лінії Infra Treatment провідні майстри лабораторії CHI думали про те, як допомогти своїм клієнткам повернути локонам здоров'я, м'якість і слухняність. Саме з цією метою була випущена інноваційна маска для волосся на основі натурального шовку, покликана забезпечити першокласний догляд нормальним або пористим, пошкодженим і сухим пасмам, які піддаються частому фарбуванню і іншим хімічним процедурам.

Для створення кондиціонеру було використано революційна запатентована технологія Cationic Hydrating Interlink. Дана методика катіонного зволоження дозволяє амінокислотам гідролізованого шовку швидше проникати вглиб структури волосся, роблячи його набагато міцніше, більш слухняним, м'якше і еластичнішою. Протеїни шовку моментально відновлюють структуру пошкоджених локонів і зміцнюють природні захисні механізми. Також шовк забезпечує активне зволоження шкіри голови і надає волоссю дивовижний дзеркальний блиск і чудову атласну гладкість.

Спосіб застосування:

Після миття нанесіть кондиціонер і ретельно розподіліть по волоссю. Для звичайного кондиціонування - залиште на 2 хвилини, для глибокого - обгорніть голову рушником і залиште на 5 хвилин.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри