Valmona Milk Nutrient Conditioner 100 ml

Valmona Milk Nutrient Conditioner 100 ml

Valmona Кондиціонер для блиску волосся 100 мл

Valmona Valmona

ЦБ-00021026

Valmona

Наявність: Немає в наявності

125грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Valmona

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Оптимізує вміст поживних речовин , запечатує вологу в структурі волосся, пом'якшує і полегшує розчісування, захищає волосся від різного роду пошкодження

Valmona Milk Nutrient Conditioner Кондиціонер для блиску волосся 100 мл

Незвичайне поєднання смачних натуральних компонентів - в складі кондиціонера. Солодкий і ароматний "десерт" для волосся забезпечує глибоке і ефективне живлення, зволожує і відновлює їх, огортає неповторним ароматом. Кондиціонер запобігає ламкість і пошкодження волосся при розчісуванні.

Комплекс рослинних масел (макадамії, насіння манго, оливи, кокоса, солодкого мигдалю, жожоба) - відновлюють пошкоджену кутикулу, насичуючи її живильними речовинами, розгладжують кератиновий поверхневий шар волосини, надійно закриваючи їх і запобігаючи ламкість і сухість волосся.

Екстракт ожини - позбавляє волосся від надмірного вироблення шкірного сала, надає тонізуючий і зміцнюючий вплив, проявляє властивості ексфоліанта, очищає шкіру голови від ороговілого поверхневого шару, покращуючи клітинне дихання, обмінні процеси.

Екстракт чорниці - захищає волосся і шкіру голови від впливу УФ-променів, перешкоджаючи вигорання, знебарвлення і вологи, знижує чутливість шкіри голови до зовнішніх подразників, усуваючи запальні реакції, свербіж, подразнення і сухість.

Екстракт малини - зміцнює колір волосся, роблячи його більш яскравим, насиченим, усуває тьмяність волосся, повертаючи їм природне сяйво, робить волосся більш м'якими і слухняними, запобігає їх сплутування.

Екстракт ягід асаї - багате джерело вітамінів, амінокислот і антиоксидантів, зволожує і забезпечує волосся поживними речовинами, заспокоює подразнену і чутливу шкіру, усуває свербіж, прискорює процес відновлення пошкодженої шкіри, надає детокс-ефект.

Екстракт вишні - впливають на роботу сальної секреції, зменшуючи вироблення шкірного себума, продовжуючи свіжість волосся протягом більш тривалого часу, живить і зміцнює волосся біля коріння, підтримує шкіру голови в тонусі, підвищує її пружність.

Гідролізовані протеїни (кукурудзи, пшениці, сої) - білки з низкомолекулярної структури, відновлюють пошкоджені ділянки волосся, заповнюючи порожнечі в структурі волосся і заповнюючи дефіцит необхідних речовин, обволікають кожну волосинку, створюючи вологоутримуючу захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи, попереджаючи сухість і ламкість волосся.

Комплекс амінокислот (Glycine, Alanine, Proline, Serine, Threonine, Arginine, Lysine, Glutamic Acid) - оптимізує вміст поживних речовин , заповнюючи їх недолік, запечатує вологу в структурі волосся, пом'якшує і полегшує розчісування, захищає волосся від різного роду пошкодження (теплового впливу феном, плойкою, праскою, УФ-променів, проточної води).

Гідролізований шовк - розгладжує кутикулу і обволікає кожен волосок захисною плівкою, що перешкоджає втраті вологи, сухості і ламкості волосся, відновлює оптимальний рівень зволоження волосся, надає їм неймовірний блиск і об'єм.

Спосіб застосування:

Необхідну кількість засобу нанесіть на очищене волосся і розподіліть по довжині. Через 2-3 хвилини ретельно змийте водою.

Напиши відгук
Valmona Ultimate Hair Oil Serum Aroma Composition 100 мл

Valmona Ultimate Hair Oil Serum Aroma Composition 100 мл

Valmona Сироватка для волосся ароматична композиція 100 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри