Shachajuan Anti Pollution Conditioner 250 ml

Shachajuan Anti Pollution Conditioner 250 ml

Shachajuan Кондиціонер для захисту від навколишнього середовища 250 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020761

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

865грн

Shachajuan Anti Pollution Conditioner Кондиціонер для захисту від навколишнього середовища 250 мл

На жаль, навколишнє середовище має величезний вплив на наше волосся- вода, якою ми миємо, повітря, в якому ми знаходимося і погодні умови. І далеко не всі доглядові засоби можуть допомогти та  захистити і відновити волосся. Але Шведська марка Sachajuan створила лінійку, яка надійно захищає волосся і відновлює існуючі пошкодження.

Кондиціонер відновлює захисний шар волосків, який змиває жорстка вода, зволожує їх і запечатує всі лусочки волосся. Після застосування волосся стає більш м'яким і пружним, гладким і блискучим. Кондиціонер залишає невідчутну захисну плівку і бореться з ламкістю волосся. Підходить всім типам волосся.

Кондиціонер-бар'єр від негативного впливу навколишнього середовища і тьмяності волосся Sachajuan Anti Pollution Conditioner має ніжну кремову текстуру і легко рівномірно розподіляється по волоссю. Засіб огортає кожну волосинку захисним невідчутним шаром, щоб захистити волосся від згубного впливу навколишнього середовища. Кондиціонер містить три активних інгредієнта, які відновлюють волосся, запечатують всі лусочки і роблять їх більш міцними до випробувань зовнішнього середовища.

Волосся стає більш м'яким, зволоженим, міцним і еластичним. Після застосування кондиціонера у них з'являється своєрідний імунітет до жорсткої води, вітру, морозу і сонця. Продукт запобігає ламкість і сухість волосся, повертає блиск і захищає насичений колір фарбованого волосся.

Активні компоненти:

  • Екстракт ромашки допомагає боротися з підвищеною жирністю волосся і шкіри голови, заспокоює подразнення, додає блиск, запобігає ламкість і сухість шевелюри.
  • Молочна кислота пом'якшує волосся і робить їх більш слухняними. Зміцнює, відновлює еластичність і блиск волосся.
  • Гліколева кислота підвищує міцність волосся, захищає від негативного впливу навколишнього середовища і розгладжує локони.

Спосіб застосування:

Рівномірно нанесіть невелику кількість кондиціонера на чисте вологе волосся, уникаючи коріння волосся. Залиште на 3-5 хвилин, а потім змийте водою.

Склад:

Aqua (water), cetyl alcohol, stearyl alcohol, glyceryl stearate, stearamidopropyl dimethylamine, isopropyl myristate, chondrus crispus (carrageenan) extract, camellia sinensis leaf extract, lactic acid, glycolic acid, malic acid, parfum (fragrance), phenoxyethanol, behentrimonium chloride, trisodium ethylenediamine disuccinate, peg-40 hydrogenated castor oil, isopropyl alcohol, linalool, ethylhexylglycerin, coumarin, glucose, glycerin, citronellol, alpha-isomethyl ionone, limonene, geraniol, citric acid, sodium dehydroacetate, potassium sorbate.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри