Sachajuan Hair Repair 100 ml

Sachajuan Hair Repair 100 ml

Sachajuan Маска для інтенсивного відновлення 100 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020778

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

461грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Sachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Призначення: Зволожує , відновлює на клітинному рівні і захищає від небажаної пухнастості

Sachajuan Hair Repair Маска для інтенсивного відновлення 100 мл

Потужний засіб з технологією Ocean Silk повертає волоссю блиск, м'якість і силу. Продукт у форматі крему швидко поглинається і зволожує волосся, відновлює на клітинному рівні і захищає від небажаної пухнастості. Після застосування волосся набагато шовковистіше, легше розчісується і готове до будь-якої укладки. Це інтенсивне відновлення відмінно підходить для сухого, ламкого, тьмяного і пошкодженого волосся.

Інтенсивне відновлення для пошкодженого волосся Sachajuan Hair Repair у вигляді крему легко вбирається, не залишає липких або жирних слідів. Технологія Ocean Silk і натуральне масло в складі заповнюють пошкоджені ділянки, тим самим живлячи і відновлюючи волосся зсередини. Утворює на поверхні волоска природну захисну плівку, що перешкоджає втраті вологи. Забезпечує пошкодженому волоссю блиск, шовковистість і здоровий зовнішній вигляд. З кремом волосся швидше відновлюються, стають слухняними і гладкими.

Активні компоненти:

  • Екстракт червоних водоростей насичують локони вітамінами і корисними мікроелементами, тим самим зміцнюючи їх. Волосся стає більш зволоженим, блискучим і слухняним.
  • Касторова олія обволікає волосок і захищає від пошкоджень. Насичує волосся, зміцнює їх, дарує блиск і м'якість.

Спосіб застосування:

Рівномірно нанесіть невелику кількість кондиціонера на чисте вологе волосся, уникаючи коріння волосся. Залиште на 5-10 хвилин, а потім змийте водою.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри