Rituals Sakura volume nutrition 250ml Кондиціонер для обму волосся

Rituals Sakura volume nutrition 250 ml

Rituals Sakura volume nutrition Кондиціонер для об'єму волосся 250 мл

ЦБ-00023476

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 250 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення, Відновлення, Пом'якшення

Rituals Sakura volume nutrition Кондиціонер для об'єму волосся 250 мл

Наповнений пшеничним білком і насінням чіа для захисту та збільшення об’єму – без нарощування чи зайвої ваги – і екстракту рису та олії насіння макадамії, щоб допомогти відновити баланс вологи у вашому волоссі та зміцнити його. Цей кондиціонер, який живить і розплутує волосся, підходить для щоденного використання та для всіх типів волосся, але особливо добре він діє на тьмяних або тонких пасмах. Для досягнення найкращих результатів використовуйте в поєднанні з шампунем з тієї ж колекції.

Особливості:

  • збільшення об'єму
  • 93% інгредієнтів натурального походження, 7% виготовлено в лабораторії для забезпечення текстури та стабільності продукту.
  • м'який для волосся та шкіри голови

Спосіб застосування: після миття голови рівномірно нанесіть на вологе волосся. Залиште на 3 хвилини, а потім ретельно змийте.

Склад: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Parfum/Fragrance, Panthenol, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sodium Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Quaternium-87, Argania Spinosa Kernel Oil, Salvia Hispanica Seed Extract, Squalane, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, PPG-1 Trideceth-6, Creatine, Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Benzyl Alcohol, Caprylic Acid, Xylitol, Acacia Concinna Fruit Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Напиши відгук
Shachajuan Silver Сonditioner 1000 ml

Shachajuan Silver Сonditioner 1000 ml

Shachajuan Кондиціонер для нейтралізації жовтого пігменту 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри