CHI Кондиціонер живильний Аргана 340 мл

CHI Кондиціонер живильний Аргана 340 мл

CHI Argan Oil Conditioner

CHI CHI

ЦБ-00004961

CHI

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 340 мл

Бренд: CHI

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Призначення: Відновлення, зволоження, для блиску,

Тип волосся: Всі типи волосся

CHI Argan Oil Conditioner Відновлювальний кондиціонер

Волосся тьме, що плутається, не привабливе? Ситуацію легко виправить цей чудовий відновлюючий кондиціонер «Арганова олія» американського бренду CHI. Він щедро зволожує, наповнює цінними поживними речовинами, розгладжує і омолоджує сухі, потьмяніли, пошкоджене волосся.

Засіб є джерелом цілющої вологи і життєвої енергії для вашого волосся. Кондиціонер насичує волосся необхідними для їх здорового стану вітамінами і мікроелементами, запобігаючи їх заплутування. Волосся стає блискучим, м'якими, дуже гладкими і слухняними.

Арганова олія зміцнить волосся, уповільнить старіння шкіри голови, захистить волосся від зовнішніх факторів і зробить їх слухняними, шовковистим.
Масло морінгі чудово живить локони, насичує їх цінними вітамінами і відновлює. Рідкий шовк чудово розгладжує пасма, не допускаючи їх зневоднення і перетину.
Цей живильний відновлюючий кондиціонер підвищує міцність вашого волосся, захищає їх від пошкоджень при термоукладкі і під час перебування на сонці.

Спосіб застосування:

Після миття шампунем, нанести кондиціонер і рівномірно розподілити по волоссю. Для звичайного кондиціонування - залишити на 2 хвилини, для глибокого - обгорнути голову рушником і залишити на 5 хвилин.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри