Chi Набір по догляду за кучерявим волоссям з алою

Chi Набір для кучерявого волосся

CHI Aloe Vera Curl Care Kit

CHI CHI

ЦБ-00013548

CHI

Наявність: Немає в наявності

1265грн

Бренд: CHI

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Тип волосся: Для кучерявого волосся

CHI Aloe Vera Curl Care Kit Набір для кучерявого волосся

Склад набору:

1. Шампунь для кучерявого волосся CHI Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo (340 мл.)

Зволожуючий шампунь CHI Aloe Vera містить живильний комплекс з Нектару Агавою і Алое Вера для відновлення еластичності, блиску і пружності. Він м'яко очищає, пом'якшує і робить гладкою структуру кучерявого волосся, бореться з пухнастою властивістю кучерявого волосся.

2. Кондиціонер для кучерявого волосся CHI Aloe Vera Detangling Conditioner (340 мл.)

Кондиціонер CHI Aloe Vera містить комплекс з Нектару Агави і Алое Вера для відновлення еластичності, блиску і пружності волосся. Даний засіб м'яко розплутує, насичує вологою, пом'якшує і робить гладкою структуру кучерявого волосся, знімає пухнасту електрику. Суміш гідролізованого шовку, кераміки CHI, комплексу вітамінів для волосся і рослинного протеїну зміцнює і захищає кучеряве волосся, яке після застосування стають здоровими і блискучими, підкреслюється натуральна текстура волосся і завиток стає пружним і рухливим.

3. Масло для волосся CHI Aloe Vera Oil (89 мл.)

Шовк для кучерявого волосся оживляє і відновлює волосся, усуває пухнастість, не обтяжуючи волосся. Ідеально підходить для текстурованих кучерів, роблячи локони шовковистим, м'якими і слухняними, надає чарівний блиск. Основними інгредієнтами лінії є Алое Вера і екстракт Агави, насичений комплексом натуральних вітамінів для волосся. У комплексі з керамікою CHI 44 і рідким шовком масло для кучерявого волосся воістину творить чудеса, заповнює вологу і відновлює пошкоджені і тендітні волосся, збільшує товщину волосся і щільність.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри