Moroccan oil Зволожуючий відновлюючий кондиціонер 500 мл

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 500 ml

Moroccanoil Зволожуючий відновлюючий кондиціонер 500 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00013933

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1245грн

Об'єм: 500 мл

Бренд: Moroccan oil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Відновлення, зволоження

Тип волосся: Пошкоджене

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner Зволожуючий відновлюючий кондиціонер 500 мл

Приємно мріяти про ідеальне, здорове, сильне і шовковисте волосся. Однак ще приємніше бути володаркою такого волосся. Приміряти на себе другу роль вам допоможе зволожуючий відновлюючий кондиціонер від Moroccan oil. Даний продукт оздоровить ваші локони, залікує пошкодження, зробить їх міцними, м'якими і слухняними.

З цим кондиціонером ви забудете про ламкість, посічені кінчики і випаданні волосся. Ви отримаєте абсолютно здорове, розкішне волосся. Кератин і пантенол в складі цього засобу зміцнять кожен волосок, відновивши його. Масла арганії та авокадо зроблять волосся шовковистим і еластичними, додадуть поступливість неслухняним локонам і полегшать розчісування. Протеїн забезпечить волоссю щедре підживлення.

Надійний захист волосся - така властивість цього кондиціонера. Продукт обереже локони від згубного впливу навколишнього середовища (яскраве сонце, морози), зберігши їх колір насиченим і усуне появу пошкоджень.

Спосіб застосування:

Після використання шампуню акуратно відіжміть волосся, щоб видалити надлишки води, і нанесіть кондиціонер Moroccan oil по всій довжині. Залиште на 1-2 хвилини. Ретельно змийте.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри