Shachajuan Moisturizing Сonditioner 100 ml

Shachajuan Moisturizing Сonditioner 100 ml

Shachajuan Кондиціонер для глибокого зволоження 100 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020799

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Shachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Призначення: Живить і зволожує ,пом'якшує і додає блиск

Shachajuan Moisturizing Сonditioner Кондиціонер для глибокого зволоження 100 мл

Інтенсивно зволожуючий кондиціонер для сухого волосся всіх типів. Містить Технологію Морський Шовк на основі екстракту ірландського моху, який володіє зволожуючим ефектом, утворює зволожуючу захисну плівку, локони стають гладкими і еластичними за рахунок акумулювання вологи всередині них, що сприяє зміцненню і оздоровленню. Арганова масло і масло авокадо в складі серії забезпечують оптимальне живлення, роблять волосся здоровими і слухняними, запобігають ламкість і перетин кінчиків. Забезпечує сяйво, відновлює пошкоджені і кучеряві локони.

Коктейль з морських водоростей і мінералів, які забезпечують інтенсивне зволоження і лікування пошкодженого волосся. Засіб містить віссон (морської шовк) - речовина, що виділяється середземноморським молюском Тридакна . Його хімічний склад подібний структурі нашого волосся і нічим не поступається кератину. Він відмінно справляється з роллю будівельного матеріалу для заповнення пористих кутикул, пошкоджених фарбуванням, використанням фена, плойок і випрямлячів.

Завдяки високій концентрації жирних Омега-3 кислот «морський шовк» дієво нормалізує рН-баланс голови і локонів, оберігаючи їх від пересушування.

Спосіб застосування:

Нанесіть кондиціонер на вимите волосся. Залиште на 1-2 хвилини, потім ретельно промийте.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри