Sachajuan Professional Stockholm Normal Hair Shampoo 1000 ml

Sachajuan Professional Stockholm Normal Hair Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для нормального волосся 1000 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020801

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

2208грн

Об'єм: 1000 мл

Бренд: Sachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Призначення: Догляд, очищення, живлення і зволоження

Sachajuan Professional Stockholm Normal Hair Shampoo Шампунь для нормального волосся 1000 мл

Чудовий шампунь Stockholm Normal Hair Shampoo від талановитих косметологів швейцарської компанії Sachajuan розроблений для щоденного догляду за нормальним типом волосся. В основі шампуні криється унікальна технологія «Морський шовк». Вона включає спеціальні екстракти морських водоростей, які м'яко і ефективно доглядають за локонами, насичують корисними мікроелементами, мінералами і вітамінами. Ваше волосся отримає необхідний догляд, очищення, живлення і зволоження, стануть здоровими і міцними.

Екстракти зелених і бурих водоростей володіє багатоступеневим рівнем дії. Вони живлять волосся від коренів до кінчиків, насичуючи унікальними мінералами і маслами. Шампунь м'яко і дбайливо очищає шкіру голови від надлишків шкірного сала. Легка текстура Normal Hair Shampoo дарує зволоження і блиск, зміцнює по всій довжині. Ваші локони знайдуть силу, блиск і еластичність. Завдяки цілющим компонентам ви назавжди забудете про ламкість та сухість волосся. Вони стануть слухняними, м'якими і шовковистими.
Використовуйте універсальний шампунь для підтримки чистоти, здоров'я і сяйва вашого волосся. Разом з Normal Hair Shampoo ви будете неперевершені завжди.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся, масажними рухами збийте в піну. Залиште на деякий час, потім змийте великою кількістю теплої води.

Склад:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycereth-2 Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Peg-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Parfum, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри