Moroccanoil Кондиціонер для волосся зволожуючий

Moroccanoil Smoothing Conditioner For All Hair Types 500 ml

Moroccanoil Кондиціонер для волосся зволожуючий 500 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00014561

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1385грн

Об'єм: 500 мл

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Зволоження

Moroccanoil Smoothing Conditioner For All Hair Types Кондиціонер для волосся зволожуючий 500 мл

Пом'якшувальний розгладжує кондиціонер від професійного ізраїльського бренду Moroccanoil створений спеціально для не слухняного, тьмяного, ламкого і ослабленого волосся. Косметичний засіб вже після першого застосування дозволяє значно поліпшити стан волосся, надати їм гладкість, шовковистість і блиск.

Кондиціонер дуже зручний у використанні, його досить лише нанести на волосся після очищення на 1 хвилину. Ця нескладна процедура значно спростить подальше розчісування волосся і їх укладання. Після використання кондиціонера волосся стає гладкими і слухняними, виглядають ефектно і набувають здорове сяйво.

Кондиціонер також чудово підходить для фарбованого волосся, так як зберігає насиченість кольору. Кондиціонер, як і інші засоби лінійки, збагачений комплексом AminoRenew, надають інтенсивно зволожуючий і живильний вплив. Крім того, засіб не містить шкідливих хімічних речовин, таких як парабени, сульфати і фосфати.

Спосіб застосування:

Після миття шампунем злегка відіжміть волосся, щоб прибрати надлишкову вологу, і нанесіть кондиціонер від середини волосся. Залиште на 1-2 хвилини і ретельно змийте. Регулярне застосування дозволяє досягти найкращого результату.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри