Valmona Premium Apricot Conserve Ultimate Hair Oil Serum 100 ml

Valmona Premium Apricot Conserve Ultimate Hair Oil Serum 100 ml

Valmona Сироватка для волосся з екстрактом абрикосу 100 мл

Valmona Valmona

ЦБ-00021030

Valmona

Наявність: Немає в наявності

285грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Valmona

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Закривають і запаюють розшаровані лусочки, усувають посіченість та ламкість,захищає волосся від зневоднення

Valmona Premium Apricot Conserve Ultimate Hair Oil Serum Сироватка для волосся з екстрактом абрикосу 100 мл

Швидке відновлення волосся забезпечить дієвий корейський засіб — сироватка Apricot Conserve Ultimate Hair Oil Serum. Миттєве зволоження, сяяння та шовковистість — уже після першого використання.

Засіб підходить для відновлення жорсткого, зневодненого волосся, що легко сплутується. Адже воно потребує додаткового живлення й термозахисту. Продукт містить безліч доглядаючих компонентів, зокрема олію арганії. Вона славиться високим вмістом жирних кислот омега-6 і омега-9, а також вітаміну Е. Ці компоненти відновлюють ліпідний та водний баланси волосся, оздоровлюють його після частого гарячого укладання. Закривають і запаюють розшаровані лусочки, усувають посіченість та ламкість. Сироватка захищає волосся від зневоднення.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість засобу на чисте волосся, приділяючи особливу увагу пошкоджених ділянок. Потім, при необхідності приступите до укладання. Можна використовувати як на сухе, так і на вологе волосся. Наносьте сироватку на чисте вологе або сухе волосся. Для миття голови використовуйте відновлюючий шампунь і кондиціонер, у такий спосіб створюючи триступеневу систему догляду.

Напиши відгук
Valmona Ultimate Hair Oil Serum Aroma Composition 100 мл

Valmona Ultimate Hair Oil Serum Aroma Composition 100 мл

Valmona Сироватка для волосся ароматична композиція 100 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри