Davroe Shine Fluid 75мл Флюїд для близку

Davroe Shine Fluid 75 мл

Davroe Флюїд для блиску волосся 75 мл

DAVROE DAVROE

ЦБ-00030597

DAVROE

Наявність: Є в наявності

1309грн

Об'єм: 75 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davroe

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Австралія

Призначення: для блиску, зволоження

Davroe Shine Fluid Флюїд для блиску волосся 75 мл

Флюїд для блиску волосся Davroe Shine Fluid - це легкий і ніжний продукт, створений для того, щоб надати волоссю здорового блиску і гладкості. Він містить натуральні інгредієнти, які живлять і зволожують волосся, роблячи його м'яким і шовковистим.

Davroe Shine Fluid підходить для всіх типів волосся і ідеально підійде для тих, хто хоче надати своєму волоссю здоровий і природний блиск. Він не обтяжує волосся і не робить його жирним, а навпаки, забезпечує неймовірну м'якість і гладкість волосся. Завдяки своїй легкій і ніжній текстурі флюїд легко вбирається у волосся, не залишаючи слідів або жирної плівки.

Davroe Shine Fluid - це ідеальний продукт для тих, хто хоче створити стильне та модне укладання, не перевантажуючи волосся хімічними засобами. Він також допоможе захистити волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища, запобігаючи сухості та ламкості. Ви можете використовувати Davroe Shine Fluid в будь-який час дня, щоб освіжити і надати блиску своєму волоссю, зберігаючи його здоровим і красивим протягом усього дня.

Спосіб застосування:

Davroe Shine Fluid дуже простий. Нанесіть невелику кількість флюїду на долоні та рівномірно розподіліть по всій довжині волосся, уникаючи коріння. Потім ви можете приступити до укладання волосся, використовуючи фен або сушарку для волосся, або просто залишити волосся природним.

Напиши відгук
Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Набір для відновлення волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри