Davines Ol liquid luster 100ml Засіб для блиску волосся

Davines Oi Liquid Luster 100 ml

Davines Миттєвий засіб для м'якого та блискучого волосся 100 мл

Davines Davines

ЦБ-00030935

Davines

Наявність: Є в наявності

550грн

Об'єм: 100 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davines

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Призначення: для блиску, пом'якшення

Davines Oi Liquid Luster Миттєвий засіб для м'якого та блискучого волосся 100 мл

OI Liquid Luster - це невагомий засіб, подібний до води, який миттєво надає волоссю сильний блиск. Ефект після одного нанесення. Містить активні інгредієнти: масло Руку, альфа-гідроксикислоту, олію артишоку іспанського. Покращує якість волосся, робить його здоровим, м'яким, блискучим, шовковистим, з сяючим глянцевим ефектом. Волосся легше розчісувати, сушити феном і укладати. 

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ :

Масло Руку

Отримується з насіння рослини Руку, завдяки високому коефіцієнту заломлення, надає волоссю екстраблиск.

Альфа-гідроксикислота

Закриває кутикулу волосся і робить його більш м’яким та густим.

 Кислота отримана в результаті ферментації виноградного сусла, пом'якшує  волосся і знижує рН формули, закриває кутикулу волосся та робить його  більш шовковистим, тим самим надає ефект екстраблиску.

Олія артишоку Іспанського

Завдяки біотехнологічному процесу «зеленої хімії» екстракт Артишоку перетворюється на біорозкладне легке масло, яке надає блиск і легкість нанесення на волосся, а також полегшує розподіл продукту по волоссю.

Спосіб застосування: 

Після миття волосся шампунем приберіть зайву вологу з волосся руками або рушником. Нанесіть засіб по довжині волосся та на кінчики (оминаючи прикореневу зону) від 20 до 40 мл, в залежності від довжини волосся. Продукт не потребує часу витримки. Після нанесення «помасажуйте» волосся руками та розчешіть гребінцем. Змийте продукт. За потреби нанесіть кондиціонер.

Склад:

PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER / EAU, MYRISTYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, SILICONE QUATERNIUM-8, CETRIMONIUM CHLORIDE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, C8-12 ACID TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PHENETHYL BENZOATE, POLYQUATERNIUM-11, ISOPROPYL ALCOHOL, CITRONELLOL, LACTIC ACID, GERANIOL, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, CITRIC ACID

Напиши відгук
Davines Hair Refresher 150 ml

Davines Hair Refresher 150 ml

Сухий шампунь 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри