Davines Dade conditioner 250ml Делікатний кондиціонер для волосся

Davines Essential Haircare Dede Delicate Air Conditioning 250 ml

Davines Делікатний кондиціонер 250 мл 

Davines Davines

ЦБ-00030847

Davines

Наявність: Є в наявності

790грн

Об'єм: 250 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davines

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Призначення: живлення, пом'якшення

Davines Essential Haircare Dede Delicate Air Conditioning Делікатний кондиціонер 250 мл 

Делікатний кондиціонер для волосся від італійського бренда Davines побалує ваше волосся, дбайливо подбає про нього. Натуральні рослинні компоненти, вирощені й оброблені за європейськими технологіями, зберігають максимум своїх корисних властивостей, щоб наситити ваше волосся цінними поживними речовинами.

Dede Delicate Air Conditioning підходить для всіх типів волосся. Його особлива формула легко проникає глибоко в його структуру, надаючи здоровий блиск, природне сяйво, а також незвичайну м'якість і слухняність. Після використання кондиціонера розчісування і укладання стануть як ніколи простими, а створення улюблених зачісок пройде без зусиль.

Екстракт червоної селери і мінеральні солі комплексно доглядають за волоссям, ремінералізують його, а також створюють на поверхні невагому захисну плівку, яка оберігає пасма від несприятливих впливів навколишнього середовища.

Спосіб застосування: 

Нанести на підсушене рушником волосся після використання DEDE шампуню. Залишити на 2-5 хвилин, розчесати волосся, змити теплою водою.

Напиши відгук
Davines Hair Refresher 150 ml

Davines Hair Refresher 150 ml

Сухий шампунь 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри