La'dor Eco Perfect Hair Therapy 160ml

La'dor Eco Perfect Hair Therapy 160ml

La'dor Незмивний кондиціонер для пошкодженого волосся 160 мл

ЦБ-00024285

Наявність: Немає в наявності

499грн

Об'єм: 160 мл

Тип волося: пошкоджене

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: живлення, зволоження, лікування

La'dor Eco Perfect Hair Therapy Незмивний кондиціонер для пошкодженого волосся 160 мл

Часте використання плойок і прасок, фарбування, сушка гарячим повітрям, жорстка вода — усе це затяті вороги волосся. Але, на жаль, бажання бути красивою й сучасний ритм життя не може сказати всьому цьому «Ні!». У результаті волосся тоншає, втрачає блиск, стає тьмяним і млявим.

Сироватка Eco Perfect Hair Therapy від бренда La'dor розроблена для відновлення сильно пошкодженого волосся. Вона створює захисний шар навколо кожної волосяної нитки, що дає можливість вбирати корисні елементи, але одночасно служить бар'єром для вільних радикалів і ультрафіолету. Засіб дбайливо відновлює структуру, активно зволожує й живить волосся. Після його застосування локони набувають блиск і красу, стають м'якими, шовковистими й слухняними.

Спосіб застосування:

Перед застосуванням флакон добре збовтати і нанести засіб на підсушене волосся по всій довжині. Можна використовувати до і одразу після фарбування або завивки. Для захисту волосся від термовпливу волосся після миття необхідно висушити, нанести засіб по всій довжині і скористатися плойкою або праскою.

Склад:

Cyclomethicone, Dimethiconol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Silk Ethyl Ester, Fragrance.

Напиши відгук
Davines Natural Tech Nourishing Keratin Booster 100 ml

Davines Natural Tech Nourishing Keratin Booster 100 ml

Davines Живильний кератиновий флюїд 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри