Bjorn Axen Conditioner Repair 25 ml Відновлюючий кондиціонер

Bjorn Axen Repair Conditioner 25 ml

Bjorn Axen Відновлюючий кондиціонер для волосся

Bjorn Axen Bjorn Axen

ЦБ-00031071

Bjorn Axen

Наявність: Немає в наявності

195грн

Об'єм: 25 мл

Тип волося: Сухе волосся, Пошкоджене волосся

Бренд: Bjorn Axen

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Швеція

Призначення: відновлення, зволоження

Bjorn Axen Repair Conditioner Відновлюючий кондиціонер для волосся

Поживний кондиціонер, який відновлює сухе та пошкоджене волосся. Збагачений органічною аргановою олією, протеїнами та мінералами моря, які зміцнюють, зволожують і відновлюють пасма. Робить їх міцними, блискучими і відновленими. Продукт веганський і дерматологічно протестований.

Активні компоненти:

- Органічна арганова олія. Натуральний компонент для розгладження. Живить пасма, даруючи йому мʼякість та блиск.

- Морська лаванда. Екстракт морської рослини, що захищає волосся від пошкоджень, спричинених погодними та зовнішніми стресовими факторами. Має антиоксидантні та антистатичні властивості. Містить мінерали, вітамін С і групу вітаміну В, які покращують легкість розчісування волосся.

- Екстракт червоних водоростей. Містить цинк, кальцій і магній. Ці мінерали допомагають зміцнити волосся. Запобігають пошкодженню та відновлює.

Спосіб використання:

Нанесіть на вологе волосся, після миття голови шампунем. Для досягнення найкращих результатів залиште на кілька хвилин. Ретельно промити. Поєднуйте з відновлюючим шампунем цієї ж лінійки, для посилення відновлювального ефекту. Для максимального зволоження регулярно використовуйте маску Repair Deep Conditioner.

Склад: 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Dioleoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ethylhexyl Stearate, Dimethicone, Glycereth-2 Cocoate, Hydroxypropyl Guar, Parfum, Isopropanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Butylene Glycol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Limonium Gerberi Extract.

Напиши відгук
Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Шампунь для фарбованого волосся 250 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри