Daeng Gi Meo Ri Egg planet keratin repair hair oil 80 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg planet keratin repair hair oil 80 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлююча олія для волосся з кератином 80 мл

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00024332

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Немає в наявності

395грн

Об'єм: 80 мл

Тип волося: Для пошкодженого волосся

Бренд: Daeng Gi Meo Ri

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення Розгладження Зволоження

Daeng Gi Meo Ri Egg planet keratin repair hair oil  Відновлююча олія для волосся з кератином 80 мл

Відновлююча олія з кератином Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Repair Hair Oil робить волосся блискучим і слухняним, полегшує розчісування і процес укладання. Заповнює пошкоджені фолікули, роблячи пасма гладкими та запобігаючи їх перетину.

Комплекс масел ефективно позбавляє сухості та ламкості, повертає локонам шовковистість і сяйво. Активно живить, зміцнює та пом'якшує, перешкоджає випаровуванню вологи. Створює бар'єр, що захищає від агресивної дії термоприладів та фарби.

Основні компоненти, що діють:

- Арганова олія живить і зволожує, ефективно захищає від впливу зовнішнього середовища (УФ-випромінювання, сухість або вологість повітря), зміцнює волосяні цибулини, відновлює пошкоджену структуру, покращує обмінні процеси та прискорює регенерацію клітин.

- Екстракт яєчного жовтка надає поживну, зволожуючу та зміцнювальну дію, пом'якшує шкіру голови, покращує харчування волосяних цибулин і активізує ріст волосся, повертає блиск і шовковистість, а також допомагає захистити їх від агресивних погодних впливів.

- Олія камелії відновлює пошкоджену структуру, зміцнює біля коріння, прискорює їх зростання, лікує лупу, заспокоює подразнення та усуває свербіж.

- Олія соняшника активує ріст волосся, допомагає продовжити стійкість кольору фарбованого волосся, робить волосся шовковистим, сильним, блискучим, здоровим, а також містить велику кількість вітамінів і макроелементів.

- Токоферол підтримує оптимальний рівень вологи всередині волосся, захищає від сухості та ламкості, зміцнює, відновлює структуру пасм і перешкоджає перерізу кінчиків.

- Олія солодкого мигдалю надає пом'якшувальну та відновлюючу дію, дезінфікує, сприяє очищенню та зняттю запалень, допомагає позбутися лупи, сухості та ламкості, свербежу та печіння, зменшити випадання волосся.

Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість олії на вологе або сухе волосся розподіляючи по всій довжині.

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри