Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair 10 ml

Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair 10 ml

Moroccanoil Зволожуюче масло для тонкого і світлофарбованого волосся 10 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00013652

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

299грн

Об'єм: 10 мл

Тип волося: світле волосся, тонке, фарбоване

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: відновлення

Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair Зволожуюче масло для тонкого і світлофарбованого волосся 10 мл

Якщо ваше волосся пошкоджене, стало тонким, січеться і випадає, не зневіряйтеся. Вам на допомогу прийде відновлювальний засіб для догляду за волоссям від Moroccanoil. Цей натуральний косметичний продукт вилікує і оздоровить навіть найслабші локони. Засіб наповнить силою кожен волосок, зміцнивши і зробивши еластичним, забезпечить щедре підживлення і надійний захист.

У складі відновлювального продукту містяться екстракт лляного насіння й олія арганії. Корисні речовини регенерують структуру волосся, що зазнала ушкоджень. Активні компоненти рятують локони від ламкості та посічених кінчиків і дарують розкішний блиск. Особливо ретельно цей засіб піклується про світле волосся, захищаючи його красивий відтінок від шкідливого впливу яскравого сонця і навколишнього середовища.

Повернути ослабленому волоссю здоров'я і силу нескладно! Для цього потрібно лише користуватися відновлювальним засобом від Moroccanoil.

Спосіб застосування:

нанесіть засіб на чисте вологе волосся. Для цього між долонями розітріть невелику кількість олії та рівномірно розподіліть по всій довжині пасом, відступаючи від коріння на декілька сантиметрів. Укладіть волосся феном або дайте йому висохнути природним шляхом. Рекомендується наносити засіб і на сухе укладене волосся для надання додаткового блиску і м'якості. Радять наносити Moroccanoil Light і перед фарбуванням або хімічною завивкою по всій довжині волосся, а також додавати засіб у фарбу для отримання більш насиченого і стійкого кольору.

Склад:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclomethicone, Butyphenyl Methlpropional, Argania Spinoza Kernel Oil (Argan Oil), Linum Usitatissimum (Linseed) Extract, Parfum (fragrance), D&C Yellow-11, D&C Redd-17, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl lonone. 

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри