Rituals Jing 100 ml

Rituals Jing 100 ml

Rituals Jing Сухе масло для тіла 100 мл

Rituals Rituals

ЦБ-00022645

Rituals

Наявність: Немає в наявності

980грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Ніч

Призначення: Живлення, Пом'якшення, Заспокоєння

Rituals Jing Сухе масло для тіла 100 мл 

Розслабте та заспокойте своє тіло та розум за допомогою довготривалого та розслаблюючого аромату The Ritual of Jing Dry Oil. На основі ефірних олій лаванди та священного дерева, добре відомих як засіб від безсоння та як допоміжний засіб, що допомагає очистити розум для медитації, ця унікальна суха олія живить шкіру та волосся, створюючи відчуття м’якості та шовковистості. Масло, що швидко вбирається, допоможе заспокоїти розум і підготувати вас до сну

Священне дерево. Дорогоцінна деревина використовується китайцями як матеріал для пахощів у поклонінні. Відомо, що ефірна олія сандалового дерева очищає і зосереджує розум для медитації.

Лаванда. Аромат лаванди заспокоює душу та забезпечує повне розслаблення вашій шкірі перед сном.

Спосіб застосування: Щедро помасажуйте шкіру перед сном, бажано відразу після душу для оптимального зволоження. Перш ніж одягатися, дайте засобу добре висохнути. Використовуйте його як нічний догляд для покращення стану волосся.

Склад: Coco-Caprylate/Caprate, Olus (Vegetable) Oil, Dicaprylyl Carbonate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Linalool, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Citral, Coumarin, Geraniol, Limonene. 

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри