Moroccanoil Масло для освітленого тонкого волосся 125 мл

Moroccanoil Масло для освітленого тонкого волосся 125 мл

Moroccanoil Treatment For Fine and Light-Colored Hair 125 ml

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00017456

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

985грн

Moroccanoil Treatment For Fine and Light-Colored Hair Масло для освітленого тонкого волосся 125 мл

Відновлюєче масло для тонких і світло фарбованого волосся Moroccanoil Light Oil Treatment повертає волоссю еластичність, міцність і сяйво. Воно ідеально підходить для догляду за фарбованими і освітленим волоссям.При регулярному використанні волосся стане шовковистим, еластичним і м'яким на дотик, вони повернуть собі життєву силу і здоров'я. Дане масло дуже легко використовувати. Воно не залишає жирних слідів на волоссі.

Якщо у вас проблема з шкірою голови, турбує лупа і сухість, то це масло також вам підійде. Moroccanoil Light Oil Treatment ефективно доглядає і за шкірою голови, нормалізує водно-жировий баланс і кровообіг. Тепер ні фарбування, ні хімічна завивка і термічна обробка вам не будуть страшні з цією чудовою маскою. Масло забезпечує волоссю надійний захист від несприятливого впливу навколишнього середовища, ніжно доглядає за волоссям, робить їх легкими в розчісуванні, наділяє блиском, перетворюючи, повертаючи красу і здоров'я.
Спосіб застосування:

Нанесіть на чисте вологе волосся, для цього між долонь розітріть невелику кількість масла і рівномірно розподіліть по всій довжині волосся, відступаючи від коріння кілька сантиметрів. Укладіть волосся феном або дайте їм висохнути природним шляхом. Після укладання також рекомендується нанести засіб на сухе волосся для додання волоссю додаткового блиску і м'якості. Також рекомендується наносити Moroccanoil Light перед фарбуванням або хімічною обробкою по всій довжині волосся і додавати засіб в фарбу для отримання більш насиченого і стійкого кольору.
Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри