Moroccanoil light treatment 10ml Засіб для догляду за світлим тонким волоссям

Moroccanoil light treatment 10ml

Moroccanoil Засіб для догляду за світлим тонким волоссям 10 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00027312

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

245грн

Об'єм: 10 мл

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: відновлення

Тип волосся: нормальне, світле волосся, фарбоване

Moroccanoil light treatment Засіб для догляду за світлим тонким волоссям 10 мл

Олійка створена для невагомого догляду за ламким, світлим і тонким волоссям. Має лікувальні й зміцнювальні властивості, завдяки яким повертає локонам блиск, сяйво і доглянутий вигляд.

Засіб здатний відновлювати втрачені протеїни там, де вони зруйновані в результаті фарбування або під впливом високих температур. Активні компоненти перешкоджають ламкості, роблять локони більш міцними і гнучкими.

Косметична формула розроблена на основі цінної арганової олії, яка наповнює волосся і шкіру голови речовинами, необхідними для росту. Наділяє засіб регенерувальними, протизапальними, антиоксидантними властивостями, зберігає вологу, нейтралізує вплив вільних радикалів, повертає красу, здоров'я і життєву силу.

При регулярному використанні грубе і неслухняне, тьмяне і пошкоджене волосся стають надзвичайно  блискучим, гладким і шовковистим.

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість (1-2 натискання для волосся середньої довжини) на чисте, просушене рушником волосся від середини до кінчиків волосся. Висушити феном або дати висохнути природним чином. Також ви можете використовувати олію після укладки феном, аби пригладити пухнастість та кінчики волосся, що вибиваються із зачіски, або додатково кондиціонувати сухі кінці. Використання олії можливе перед фарбуванням, на сухе волосся, щоб згладити пористість волосся і дати кольору лягти рівномірно, або ви можете додати олію в фарбувальну суміш (5мл) для забезпечення максимального захисту, блиску і абсорбції колірного пігменту фарби волоссям.

Склад:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclomethicone, Butyphenyl Methlpropional, Argania Spinoza Kernel Oil (Argan Oil), Linum Usitatissimum (Linseed) Extract, Parfum (fragrance), D&C Yellow-11, D&C Redd-17, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl lonone.Час застосування: універсальнийТип волосся: нормальне, пофарбоване, світлеВік: 18+Стать: жіночаОб'єм: 10 млВиробник: MoroccanOil (Ізраїль)Вироблено в: Ізраїль

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри