CHI Протеїнова маска для волосся

CHI Протеїнова маска для волосся

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque

CHI CHI

ЦБ-00007446

CHI

Наявність: Немає в наявності

665грн

Об'єм: 237 мл

Бренд: CHI

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Призначення: Відновлення

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque Протеїнова маска для волосся

Сухі та пошкоджені локони потребують абсолютно особливого догляду. Краще, якщо для нього ви візьмете професійні косметичні засоби. Саме для такого типу волосся розроблена протеїнова маска, представлена ​​відомим американським брендом CHI. Засіб містить мікс натуральних олій моно і оливки, завдяки чому забезпечує повноцінне зволоження навіть самих сухих і пошкодженого волосся. Крім того, маска багата вітамінами і рослинними складовими - ефірними маслами, білками і лікарськими травами.

Після застосування CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque ваші локони буквально перетворюються - вони стають еластичними, м'якими і міцними, легко розчісується і піддаються укладанню. Сила протеїнів і рослинних складових - гарантія здорового і сяючого вигляду ваших розкішного волосся.

Спосіб застосування:

Розподілити необхідну кількість засобу на підсушені рушником волосся від середини довжини до кінчиків. Залишити впливати на 3-5 хвилин, потім змити водою. Для більш інтенсивного догляду загорнути волосся в теплій рушник і витримати маску на волоссі 5 хвилин. Потім ретельно змити і укласти.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри