Missha 3D mascara Туш для вій

Missha The Style 3D Mascarara

Missha 3D Туш для вій

Missha Missha

ЦБ-00029306

Missha

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 7 г

Колір: Чорний

Бренд: Missha

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Missha The Style 3D Mascarara Туш для вій

Туш із потрійним ефектом The Style 3D Mascara від бренду Missha збереже бездоганним ваш макіяж незалежно від того, займаєтеся ви спортом чи насолоджуєтеся водними процедурами. 

Туш створює природний макіяж без ефекту накладних вій. Косметичний засіб надає віям чудового об'єму, відмінно їх подовжує та розділяє кожен волосок.

У складі косметики для очей фіксуючим компонентом є натуральний віск. Він надійно захищає вії від механічних пошкоджень. Туш не розмазується та не скочується за будь-якої погоди, не залишає відбитків на верхній та нижній повіці. Косметичний засіб не подразнює слизову оболонку очей, підходить для тих, хто користується контактними лінзами.

 Особливості туші:

  • прекрасна стійкість;

  • просте нанесення;

  • насичений пігмент.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб зигзагоподібними рухами від коренів до кінчиків вій.

Склад:

Aqua/water, paraffin, potassium cetylphosphate, cera alba/bees wax, cera carnauba/carnauba wax, acaciase negal/acacia senegalgum, glycerin, cetylalcohol, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, peg/ppg-17/18 dimethicone, steare th-20, phenethylalcohol, sodium polyethacrylate, propylene glycol, hydroge nated jojoba oil, hydroge nated palm oil, pentaer ythrityl tetrais ostearate, disodiumedta, polyquater nium-10, soluble collagen, silica, panthenol, silica dimenthyl silylate, sodium chondroitin sulfate, 

Напиши відгук
Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

BB крем MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри