Bourjois Ultra Curl Туш для підкручення

Bourjois Ultra Curl Туш для підкручення вій

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl

ЦБ-00017981

Наявність: Немає в наявності

215грн

Об'єм: 12 мл

Бренд: Bourjois

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl Туш для підручення вій

Макіяж з туш Volume Glamour Ultra Curl від Bourjois забезпечить сяйво ваших очей. Туш дарує небувалий об'єм і фантастичне подовження ваших вій, а також дбайливу турботу. Вона володіє фантастичною стійкістю, не обсипається. Удосконалена вигнута щіточка Volume Glamour Ultra Curl забезпечує рівномірне нанесення . Граціозно проведіть нею від коренів до кінчиків вій, і вони будуть повністю покриті стійкою тушшю. Туш від Bourjois розділить вії, багаторазово збільшивши їх об'єм і довжину. Завдяки цьому ваш розкішний погляд стане неповторним.

Неймовірна стійкість - наступне гідність представленої туші. Прикрасьте нею свої вії рано вранці, і будьте впевнені, Volume Glamour Ultra Curl збережеться на них до самого пізнього вечора. Ваші очі занадто чутливі до подібної косметики? Не біда, м'яка структура туші від Bourjois бездоганно підходить навіть для самих ніжних очей.

Спосіб застосування:

Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою аплікатора і проводячи нею вгору уздовж вій.

Напиши відгук
Bourjois Туш для подовження вій

Bourjois Туш для подовження вій

Bourjois Volume Glamour

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри