Cruelty free Wunder2 Туш для вій подовження та стійкість Lash extension stain mascara

Wunder2 Туш для вій подовження та стійкість Lash extension stain mascara

Wunder2 Wunderextensions Lash Extension Stain Mascara

ЦБ-00009060

Наявність: Немає в наявності

860грн

Об'єм: 8ml

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Розділення, Подовження

Зроблено в: США

Wunder2 Wunderextensions Lash Extension Stain Mascara

Розробники американського бренду Wunder2 відмінно постаралися для того, щоб настрій кожної красуні завжди було на висоті. Неймовірно стійка туш для вій Wunder2 Wunderextensions Lash Extension Stain Mascara - справжня сенсація в світі тушей. Інноваційна формула здивує навіть саму досвідчену модницю інтенсивними, ефект від яких красномовно заявлений в самій назві. Насилу віриться, але небувалий об'єм і довжина після застосування здатні протриматися до 72 годин. Завдяки цьому б'юті-флакончик рядки з відомої пісні із закликом «плескати віями і вилазити» здадуться вам не такими вже й фантастичними.

Спосіб застосування:

Нанесіть на чисті і сухі вії; нанесіть туш аплікатором від початку до кінчика вій, поки не досягли бажаного ступеня обсягу і довжини. При необхідності повторіть процедуру для додання більш драматичного ефекту. Для зняття макіяжу використовуйтезасоби для демакіяжу на масляній основі, або засоби для зняття водостійких продуктів.

Склад:

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, (CI 77499)/ Iron Oxides, Disteardimonium Hectorite, Polybutene, Dimethicone, Pentaerythrityl Hydrogenated Rosinate, Aqua / Water, Alcohol Denat., Nylon-12, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Nylon-6, Silica.

Напиши відгук
Wunder2 Туш для вій подовження та об'єм

Wunder2 Туш для вій подовження та об'єм

Wunder2 Wunderextensions Lash Extension and Volumizing Mascara

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри