Essence i need a miracle volumizing Туш для чарівного погляду

Essence Туш для чарівного погляду

Essence I Need A Miracle Volumizing & Strengthening Mascara 

Essence Essence

ЦБ-00017319

Essence

Наявність: Немає в наявності

165грн

Об'єм: 16 мл

Бренд: Essence

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Essence I Need A Miracle Volumizing & Strengthening Mascara Туш для чарівного погляду 

I Need A Miracle! Volumizing & Strengthening Mascara - чудова в усіх відношеннях туш для вій, створена командою професіоналів німецького бренду Essence. Цей б'юті-продукт продуманий до дрібниць, щоб ставати безумовним фаворитом. Всього одним помахом щіточки він дозволяє досягти вражаючих результатів і повністю змінити образ, а також піклується про вії і забезпечує належний догляд. Плюс оригінальний дизайн.

Упаковка чорного кольору виконана у вигляді кеглі для боулінгу, прикрашена контрастними білими написами і фіолетовими елементами. Незвичайна щіточка у формі вісімки з легкістю фарбує кожну вію, забезпечує ідеальний поділ і відсутність грудочок. Спеціальна формула дарує насичений чорний колір, екстремальний об'єм і чарівну довжину, ефектно перетворюючи будь-який макіяж на весь день. Крім того, засіб надає живильну дію і сприяє зміцненню вій.

Користуватися такою тушшю - одне задоволення і суцільна користь.

Спосіб застосування:

Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою і проводячи нею вгору уздовж вій. Дайте туші можливість висохнути.Нанесіть другий або третій шар.

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри