Essence Туш для надання об'єму

Essence Туш для надання об'єму

Essence i love extreme volume mascara

Essence Essence

ЦБ-00009344

Essence

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 12ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Польща

Essence i love extreme volume mascara

Туш для вій Essence i love extreme volume mascara (black) створює магічний і чарівний погляд завдяки своїй великій щіточці і ультра-чорним пігментам в складі. Кремова текстура рівним шаром лягає на вії, розділяючи їх і не залишаючи грудочок. Карколомний об'єм, який так люблять дівчата, які сповідують активний стиль житті. Туш пройшла офтальмологічні дослідження. Після закінчення терміну придатності користуватися засобом не можна.

Веселий дизайн упаковки Essence i love extreme volume mascara (black) вабить до себе погляд, так і напрошуючись в косметичку яскравої дівчини. Наносити туш дуже легко, досить зробити кілька погойдуючих рухів шіточкою від початку до кінчиків вій. При необхідності можна нанести другий і третій шари.

Essence радує шанувальниць у всіх країнах прекрасним якістю за доступною ціною. Інноваційний підхід і часте оновлення косметичних лінійок завжди підтримують інтерес до бренду. Підтвердженням тому є лідируючі позиції з продажу в усьому світі.

Спосіб застосування:

для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою і проводячи нею вгору уздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий або третій шар.

Склад:

AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, CI 77499 (IRON OXIDES).

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри