Essence instant volume boost туш супер чорна

Essence Туш для надання об'єму супер чорна

Essence Instant Volume Boost Mascara Smudge-Proof And Intense Black

ЦБ-00009352

Наявність: Немає в наявності

120грн

Об'єм: 14ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Польща

Essence Instant Volume Boost Mascara Smudge-Proof And Intense Black

У всі часи існували красуні, здатні полонити одним тільки поглядом. Спокуслива посмішка і іскри, заховані під пишними чорними віями - це те, що не давало спокою чоловіками і викликало заздрість у жінок. Сучасна косметика дозволяє дівчатам наблизиться до бажаних образів, а майстри бренду Essence із задоволенням їм в цьому допомагають.

Туш для вій Instant Volume Boost Mascara Smudge-Proof And Intense Black має глибокий чорний колір. Вона м'яко наноситься уздовж всієї поверхні вій, не скачується в грудочки і не обсипається, а насичений пігмент відмінно фарбує світлі кінчики, візуально подовжуючи вії. Зручна щіточка відмінно розділяє волоски, запобігаючи їх склеюванню і надає додатковий об'єм.

Спосіб застосування:

Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою і проводячи нею вгору уздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий або третій шар.

Склад:

Aqua (WATER), Cera Alba (BEESWAX), Paraffin, Glyceryl Stearate, Oryza Sativa (RICE) Bran Wax, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Acacia Senegal Gum, Polybutene, Copernicia Cerifera (CARNAUBA) Wax, Aminomethyl Propanol, Stearic Acid, Vp/Eicosene Copolymer, Tocopherol, Hydroxyethylcellulose, Dimethicone, Polyester-4, Ethylhexylglycerin, Sodium Nitrate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Ci 77499 (IRON Oxides).

Напиши відгук
Vivienne Sabo Rose Noire Artistic Volume Mascara

Vivienne Sabo Rose Noire Artistic Volume Mascara

Vivienne Sabo Rose Noire Artistic Volume Mascara Туш супер об'єм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри