Essence maximum definition volume mascara Туш для вій виразний погляд 01

Essence Туш для надання об'єму

Essence maximum definition volume mascara

Essence Essence

ЦБ-00011454

Essence

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 8ml

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Німеччина

Essence maximum definition volume mascara

Туш для вій Essence maximum definition volume mascara (black) формує неперевершений об'єм і подовжує вії, створюючи заворожуючий і глибокий погляд сміливої пантери. Гнучкий пензлик фарбує кожну вію, в тому числі, найменші в куточках очей і не залишає грудочок навіть в разі нанесення декількох шарів. Туш протестована офтальмологами, що робить її безпечною для очей. По закінченню терміну придатності засобом користуватися не можна.

Спосіб застосування:

Туш потрібно наносити від початку вій до кінчиків, злегка похитуючи пензликом. Для досягнення максимального ефекту нанести другий або третій шари.

Жінки по всьому світу цінують і люблять інноваційний підхід Essence при створенні косметичних засобів. Демократична ціна та висока якість вивели продукцію бренду в лідери ринку косметики, про що свідчать стабільно високі обсяги продажів. У багатьох країнах Essence очолює списки найбільш продаваних марок.

Склад:

AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), NYLON-12, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, HYDROGENATED STEARYL OLIVE ESTERS, DECYL OLIVATE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, PVP, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM EDTA, TBHQ, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри