Cruelty free Wunder2 Туш для вій подовження та об'єм

Wunder2 Туш для вій подовження та об'єм

Wunder2 Wunderextensions Lash Extension and Volumizing Mascara

ЦБ-00009059

Наявність: Немає в наявності

860грн

Об'єм: 7.5ml

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Об'єм, подовження

Зроблено в: США

Wunder2 Wunderextensions Lash Extension and Volumizing Mascara

Завдяки бездоганній якості і ефективності туш Wunderextensions Lash Extension and Volumizing Mascara від бренду Wunder2 стане гідним поповненням beauty-арсеналу будь-якої сучасної дівчини. Формула косметичного продукту розроблена на основі запатентованої технології Dual-Formula, спрямованої на інтенсивне подовження вій і надання їм розкішного об'єму.

Туш містить молекули води, які насичують вії вологою і роблять їх більш еластичними, а особливо пігментовані 3D-волокна обволікають волоски від коренів до кінчиків, надаючи їм довжину і пишність. При нанесенні може проявлятися синій пігмент, що входить до складу туші, але він швидко трансформується в насичений і глибокий чорний колір. Косметичний засіб володіє чудовою стійкістю, не обсипаючи протягом усього дня, а зручна щіточка допоможе вам рівномірно фарбувати вії без утворення грудочок. 

Спосіб застосування:

Нанесіть на чисті і сухі вії. Нанесіть туш аплікатором від початку до кінчика очі, поки не досягли бажаного ступеня обсягу і довжини; при необхідності повторіть процедуру для додання більш драматичного ефекту.

Склад:

Aqua / Water, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (CARNAUBA) Wax, Cyclopentasiloxane, (CI 77499)/ Iron Oxides, Cera Alba/Beeswax, Stearic Acid, Alcohol Denat., Nylon-12, Vp/Eicosene Copolymer, Triethanolamine, Acacia Senegal Gum, Polybutene, Vp/Va Copolymer, Phenoxyethanol, Polyvinyl Alcohol, Aminomethylpropanediol, Panthenol, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Nylon-6, Silica.

Напиши відгук
Wunder2 Туш для вій подовження та стійкість Lash extension stain mascara

Wunder2 Туш для вій подовження та стійкість Lash extension stain mascara

Wunder2 Wunderextensions Lash Extension Stain Mascara

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри