Catrice Туш для вій об'єм

Catrice Туш для вій об'єм

Catrice Pret-a-Volume Smokey Mascara Velvet Black

Catrice Catrice

ЦБ-00009255

Catrice

Наявність: Немає в наявності

165грн

Об'єм: 11мл

Колір: Чорний

Бренд: Catrice

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Catrice Pret-a-Volume Smokey Mascara Velvet Black Туш для вій об'єм

Туш для вій - це незамінна річ в косметичці будь-якої сучасної дівчини, яка прагне за будь-яких обставин виглядати бездоганно. Туш Pret-a-Volume Smokey Mascara Velvet Black від німецького бренду Catrice поєднує високу якість, функціональність і зручність в застосуванні, роблячи будь-який макіяж виразним і красивим.

Щіточка туші з м'якими ворсинками рівномірно фарбує вії від коренів до кінчиків, надаючи їм приголомшливий об'єм і насичений чорний колір. Туш має чудову стійкістю, не обсипаючи і не розмазуючи протягом усього дня, завдяки чому ваш макіяж буде зберігати  свіжий вигляд до 18-ї години. Довгі, пишні і ефектні вії, нафарбовані Pret-a-Volume Smokey Mascara Velvet Black, будуть гідним обрамленням ваших прекрасних очей.

Спосіб застосування:

Для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, похитуючи щіточкою аплікатора і проводячи нею вгору уздовж вій.

Склад:

aqua (water), paraffin, glyceryl stearate, synthetic beeswax, stearic acid, acacia senegal gum , butylene glycol, palmitic acid, polybutene, oryza sativa (rice) bran wax, vp/eicosene copolymer, ozokerite, aminomethyl propanol, tropolone, hydrogenated vegetable oil, stearyl stearate, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, ci 77499 (iron oxides).

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри