Missha aloe Зволожуюча листкова маска з екстрактом алое

Missha aloe Зволожуюча тканинна маска з екстрактом алое

Missha Airy Fit Sheet Mask Aloe

Missha Missha

ЦБ-00011044

Missha

Наявність: Немає в наявності

50грн

Об'єм: 19 мл

Бренд: Missha

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна. суха

Призначення: Зволоження,відновлення

Missha Airy Fit Sheet Mask Aloe Маска для обличчя з екстрактом алое

Тканинна маска для обличчя з екстрактом алое MISSHA Airy Fit Sheet Mask Aloe з натуральної бавовни володіє еластичною текстурою, відмінно покриває шкіру і передає їй живильні речовини. Тканинні маски для миттєвого зволоження і живлення шкіри. Прекрасно допомагають відновити пошкоджену, зневоднену і подразнену шкіру обличчя. Маска просякнута ампулою з екстрактом цілющого алое, диво-рослини, яке зволожує шкіру і живить її вологою. Алое нормалізує роботу сальних залоз, прибирає зайву жирність і позбавляє від сухості, знімає подразнення і запалення.

Алое сприяє прискоренню зростання нових здорових клітин. Шкіра швидше оновлюється і відновлюється. Сповільнюється процес старіння. Алое сприяє виробленню колагену і еластину в шкірі, роблячи її більш пружною і еластичною. Має відмінний ранозагоювальний і протизапальний ефект. Виявляє бактерицидну, протигрибкову і противірусну дію. Алое - природний захист шкіри від шкідливого впливу сонячних променів, хімічних забруднень води і повітря. Алое має відлущуючу дію і допомагає видалити шар відмерлих клітин.

Спосіб використання:

Використовуйте на очищену шкіру після тоніка. Дістаньте маску і розправте по всій поверхні обличчя, починаючи з зони навколо очей. Зніміть маску через 10-20 хвилин і нанесіть залишки есенції.

Напиши відгук
Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

BB крем MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри