J's Derma Пілінг-тонер з AHA-кислотою для проблемної шкіри 250 мл

J's Derma Пілінг-тонер з AHA-кислотами для проблемної шкіри 250 мл

J's Derma Pore Cleaning & Refine Glycolic Acid 1% Toner 250 ml

J's Derma J's Derma

ЦБ-00019766

J's Derma

Наявність: Немає в наявності

689грн

Об'єм: 250 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для комбінованої , проблемної та жирної шкіри

Призначення: Допомагає усунути небажану пігментацію, згладити рубці і сліди пост-акне

J's Derma Pore Cleaning & Refine Glycolic Acid 1% Toner Пілінг-тонер з AHA-кислотами для проблемної шкіри 250 мл

Пілінг-тонер з гліколевої кислотою J's Derma Pore Cleaning & Refine Glycolic Acid 1% Toner м'яко оновлює клітини шкіри, відлущує ороговілий шар і помітно вирівнює тон і рельєф. Допомагає усунути небажану пігментацію, згладити рубці і сліди пост-акне.

Засіб глибоко очищає пори і усуває чорні точки, підсушує запалення, запобігає появі акне і комедонов. Робить шкіру гладкою, м'якою і бархатистою, сприяє звуженню пор, повертає пружність і еластичність і надає рівне, здорове сяйво.

Тонер миттєво поповнює нестачу вологи в клітинах і нормалізує кислотно-лужний баланс, оздоровлює шкіру і готує її до подальших доглядових процедур. Має імуномодулюючу і регенеруючу властивість, має бактерицидну дію.

Головний діючий компонент тонера - гліколева кислота, яка пом'якшує і відлущує верхній ороговілий шар шкіри, покращує стан проблемної шкіри, вирівнює колір обличчя, підвищує гладкість і еластичність шкіри, захищає від фотостаріння шкіри, освітлює пігментні плями, зволожує шкіру. Стимулює синтез колагенових і еластинових волокон.

Засіб також містить:

Екстракт чайного дерева - ефективний антисептик, надає протигрибковий, бактерицидний і противірусний ефект, знімає запалення, попереджає розвиток нових, підсушує, ідеально підходить для догляду за жирною, комбінованою і проблемною шкірою.

Екстракт центели азіатської - дає яскраво виражений ранозагоювальний і заспокійливий ефект. Відновлює і пом'якшує шкіру, прибирає почервоніння і лущення, живить і зміцнює захисний бар'єр шкіри.

Екстракт гамамелісу - володіє великою різноманітністю властивостей і функцій. Допомагає в боротьбі з куперозом, нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, дає протизапальну, заспокійливу дії.

Гіалуронова кислота - створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною.

Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкіри, знімає почервоніння , має ранозагоювальні властивості.

Алантоїн - пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Екстракт портулаку - підвищує тонус шкіри, прискорює загоєння ранок і тріщин, стимулює регенерацію тканин, має детоксикуючу дію.

Спосіб застосування:

Нанести необхідну кількість засобу на очищену шкіру за допомогою бавовняного диска.

Напиши відгук
J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Acnetrix Control AC Serum 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри