J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Acnetrix Control AC Serum 30 ml

J's Derma J's Derma

ЦБ-00019758

J's Derma

Наявність: Є в наявності

789грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: J's Derma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Освітлює пігментні, вікові плями , заспокоює запалення і подразнення , усуває почервоніння і свербіж

J's Derma Acnetrix Control AC Serum Сироватка з ніацинамідом 30 мл

Сироватка з високим вмістом Ніацинаміду і цинку для проблемної шкіри. Заспокоює і відновлює цілісність шкіри після запалень і висипань. Допомагає боротися з акне , запобігає появі комедонів. Надає лімфодренажну дію і вирівнює мікрорельєф поверхні шкіри, регулює гідроліпідний баланс і запобігає появі жирного блиску протягом тривалого часу. Освітлює пігментні, вікові плями і загальний тон обличчя, заспокоює запалення і подразнення, усуває почервоніння і свербіж.

J's Derma Acnetrix Controle AC serum має легку рідку текстуру і буквально миттєво поглинається шкірою, почуття липкості і жирності повністю відсутні.

Активні компоненти:

- Ніацинамід 8% (вітамін В3) - незамінний актив для догляду за віковою і проблемною шкірою, допомагає боротися акне, пігментацією. Сприяє прискоренню метаболічних процесів в клітинах і регенерації епідермісу, активно бореться з першими ознаками старіння і покращує еластичність тканин. Освітлює пігментацію і шрами, усуває постакне і звужує пори, зміцнює захисні функції шкіри.
- Цинк (1%) - регулює процес вироблення себума, усуває його надлишок і матує шкіру, активно бореться з мікробами, заспокоює запалення і прищики. Прискорює процеси загоєння, і стимулює відновлення цілісності шкірного покриву.
- Бета-глюкан - заспокоює подразнення і запалення, прискорює процеси загоєння, стимулює синтез еластину і колагену.
- Екстракт кореня байкальської шоломниці - регулює роботу сальних залоз і вироблення шкірного сала, усуває жирний блиск, перешкоджає появі чорних цяток і знімає запалення.
- Екстракт центели азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, відновлює і зміцнює бар'єрні функції епідермісу, сприяє утриманню вологи. Зміцнює стінки капілярів і судин, бореться з куперозом.
- Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкіри, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальні властивості.

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість сироватки після тонера і рівномірно розподілити по всій поверхні обличчю. Після поглинання нанести крем.

Напиши відгук
J's Derma Сироватка для сяйва шкіри 30 мл

J's Derma Сироватка для сяйва шкіри 30 мл

J's Derma Vitanate VITA-3 Serum 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри