J's Derma Ліфтинг сироватка з пептидом міді 30 мл

J's Derma Ліфтинг сироватка з пептидом міді 30 мл

J's Derma Returnage Lifting Serum 30 ml

J's Derma J's Derma

ЦБ-00019757

J's Derma

Наявність: Немає в наявності

550грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: J's Derma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення, омолодження, протизапальна дія

Вік: 25+

J's Derma Returnage Lifting Serum Ліфтинг сироватка з пептидом міді 30 мл

Омолоджуюча сироватка J's Derma Returnage Lifting Serum відновлює пружність і еластичність шкіри. Підвищує тургор, активізує синтез волокон колагену і еластину. Сироватка сприяє розгладженню зморшок, зменшує їх глибину, уповільнює процеси старіння і зволожує. Має антиоксидантну та протизапальну дію, знижує чутливість шкіри і зміцнює захисний бар'єр. Прискорює процеси регенерації, які з віком сильно уповільнюються.

J's Derma Returnage Lifting Serum Активні компоненти сироватки:

Трипептид міді - робить благотворний вплив на шкіру, відновлює функції пошкоджених фібробластів, активізує і підтримує синтез колагену. Відновлює пошкоджену шкіру, сприяє оновленню, активує дрімаючі стовбурові клітини. Має антиоксидантну дію, знижує запальний потенціал і травматичність зовнішніх стресових впливів.

Бета-глюкан - полісахарид, натуральний імуностимулятор, виділений з вівса. Має імуномодулюючу, антиоксидантну дію, захищаючи і відновлюючи пошкоджену шкіру, запобігає передчасному старінню.

Пулулан - має найсильніший антиоксидантний ефект, розгладжує і захищає шкіру. Ефективно омолоджує і підтягує шкіру, сповільнює процеси старіння і зміцнює тканини, повертаючи шкірі гладкість, пружність і сяйво.

Сироватка J's Derma Returnage Lifting Serum містить високу концентрацію активних компонентів. Призначена для догляду за шкірою, що в'яне, а так само для боротьби з першими віковими змінами. Рекомендується для регулярного використання вранці і ввечері.

Спосіб застосування:

Нанесіть сироватку на очищену шкіру обличчя легкими рухами. Дайте засобу поглинутись і завершіть догляд кремом для обличчя.

Напиши відгук
J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Acnetrix Control AC Serum 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри