J*s Derma Acnetrix Defense ampoule

J's Derma Інтенсивна ампула для проблемної шкіри 15 мл

J's Derma Acnetrix Defense Ampoule 15 ml

J's Derma J's Derma

ЦБ-00019753

J's Derma

Наявність: Є в наявності

849грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: J's Derma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для жирної ,проблемної та комбінованої шкіри

Призначення: Зменшує вираженість акне, допомагає в боротьбі із запаленнями і попереджає появу прищиків

J's Derma Acnetrix Defense Ampoule Інтенсивна ампула для проблемної шкіри 15 мл

Інтенсивна ампула для проблемної шкіри J's Derma Acnetrix Defense Ampoule з корицею і чайним деревом відмінно нормалізує вироблення шкірного сала, регулює роботу сальних залоз, усуває жирність шкіри і підтримує оптимальний рівень зволоження. Висококонцентровна сироватка має яскраво виражену заспокійливу і антисептичну дію, зменшує вираженість акне, допомагає в боротьбі із запаленнями і попереджає появу прищиків.

Засіб підходить для щоденного застосування, пом'якшує і оздоровлює шкіру, вирівнює колір, зменшує вираженість запалень і активно бореться з недосконалостями шкіри.Сироватка контролює виділення шкірного сала, матує і усуває жирність протягом дня, допомагає розчинити комедони і жирові пробки.Продукт не залишає жирності і липкого блиску, швидко поглинається, м'яко освітлює, робить шкіру гладкою і матовою.Ключовий компонент ампули - софольянс (фермент Candida Bombicola), який має антибактеріальну дію і запобігає зростання специфічних бактерій, що викликають акне.

Основні діючі компоненти:

Масло листя чайного дерева - усуває свербіння , почервоніння і роздратування, а також сприяють усуненню набряклості. Масло здатне змінювати рельєф шкіри і відновлювати його після ушкоджень.

Запатентований компонент SEPICONTROL - стимулює мікроциркуляцію крові і лімфи, тонізує шкіру, покращує колір обличчя, усуває блідість. Потужний антиоксидант, розгладжує зморшки і запобігає їх появу. Володіє бактерицидну і противірусну дію.

Алантоїн - пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри і усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Спосіб застосування:

Необхідна кількість засобу (1-2 краплі) легкими масажними рухами нанесіть на шкіру особливої уваги приділяючи області пігментації і мімічних зморшок. Використовуйте на етапі сироватки перед кремом і після тонера.

Напиши відгук
J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Acnetrix Control AC Serum 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри