J's Derma Пептидна омолоджуюча сироватка для повік 15 мл

J's Derma Пептидна омолоджуюча сироватка для повік 15 мл

J's Derma Returnage AHP-8 10% Eye Wrinkle Ampoule 15 ml

J's Derma J's Derma

ЦБ-00019754

J's Derma

Наявність: Немає в наявності

620грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: J's Derma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Боротися з мімічними зморшками в області навколо очей

J's Derma Returnage AHP-8 10% Eye Wrinkle Ampoule Пептидна омолоджуюча сироватка для повік 15 мл

Пептидна омолоджуюча сироватка для повік J's Derma Returnage AHP-8 10% Eye Wrinkle Ampoule допомагає боротися з мімічними зморшками в області навколо очей.

Висококонцентрована сироватка діє на молекулярному і клітинному рівні, ефективно уповільнює процеси старіння шкіри. Активізує синтез власних волокон колагену і еластину, стимулює процеси регенерації, заспокоює подразнену шкіру і знімає запалення.

Сприяє відновленню оптимального рівня зволоження шкіри, усуває сухість і лущення.

Основний діючий компонент:

Ацетил гексапептид 8 - пептид, що складається з 6 амінокислот. Зменшує глибину зморшок, викликаних рухом мімічних м'язів обличчя, надає "ефект ботокса". Після нанесення на шкіру проникає в базальний шар епідермісу, де він здійснює модуляцію м'язових скорочень.

Аденозин - компонент відповідає за антивіковий догляд за шкірою - уповільнює процес старіння шкіри.

Бета-глюкан - бореться з недоліками шкіри, нормалізує гідро-ліпідний бар'єр епідермісу, заспокоює і усуває подразнення, прискорює загоєння запалень;

Пулулан - має найсильніший антиоксидантний ефект, розгладжує і захищає шкіру. Результат від дії цього компонента можна порівняти з дорогими салонами ін'єкціями. Пулулан ефективно омолоджує і підтягує шкіру, сповільнює процеси старіння і зміцнює тканини, повертаючи шкірі гладкість, пружність і сяйво.

Гіалуронова кислота - відповідає за глибоке зволоження шкіри і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості і зволоження обличчя.

Екстракт шоломниці байкальської - має антиоксидантні, протизапальні і антибактеріальні властивості, сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість сироватки легкими рухами на зони, що вимагають особливого догляду (область навколо очей, зона міжбрів'я і носогубних складок).

Напиши відгук
J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Сироватка з ніацинамідом 30 мл

J's Derma Acnetrix Control AC Serum 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри