Some by mi Очищуюча глиняна маска на основі матчі 100 г

Some By Mi Очищуюча глиняна маска на основі матчі 100 г

Some by mi Super Matcha Pore Clean Clay Mask 100 g

Some by mi Some by mi

ЦБ-00019221

Some by mi

Наявність: Немає в наявності

499грн

Об'єм: 100 г

Бренд: Some by mi

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для жирної ,комбінованої ,чутливої шкіри

Призначення: Відлущування , очищення та звуження пор

Some by mi Super Matcha Pore Clean Clay Mask Очищуюча глиняна маска на основі матчі 100 г

Глиняна маска з матча для глибокого і ефективного очищення шкіри. Відлущує омертвілі частинки епідермісу, видаляє всі види забруднень . Має властивість проникати глибоко в пори і виштовхувати забруднення назовні, усувають чорні точки, запобігає появі комедонов, вугрів і інших висипань, сприяє звуженню пор. Заспокоює і освіжає шкіру, стимулює процеси відновлення, усуває тьмяний колір обличчя і нерівності текстури.

В результаті застосування Super Matcha Pore Clean Clay Mask шкіра виглядає чистою і свіжою, з оновленим і сяючим виглядом.

Склад маски ретельно підібраний, і інгредієнти діють по 4 напрямках:

  • відлущування і очищення пор;
  • усунення надлишків шкірного себума і забруднень;
  • зволоження і заспокоєння;
  • звуження пор.

Текстура м'яка, кремоподібна, легко наноситься і змивається, не залишаючи відчуття липкості. Безпечний складу без шкідливих хімічних речовин, підійде для догляду за чутливою шкірі.

Активні компоненти:

- Чай матчу (102,000ppm) - високоякісний зелений чай з потужними антиоксидантними властивостями, інтенсивно зволожує і освіжає шкіру, наповнює поживними речовинами, бореться із запаленнями і заспокоює подразнену шкіру, стимулює процеси кровообігу і регенерації клітин. Підвищує пружність і еластичність шкіри, що сприяє звуженню пор.

- Екстракт кори білої верби (BHA кислота) - природна саліцилова кислота, забезпечує протимікробну, протизапальну, пом'якшувальну і відлущувальну дію. Активно бореться з акне, усуває чорні точки і звужує розширені пори.

- Каолін (120,000Ppm) - володіє відмінними абсорбоючими діями, глибоко очищає і звужує пори, відлущує омертвілі клітини епідермісу, регулює роботу сальних залоз і покращує колір обличчя.

- Екстракт центели азіатської - володіє особливими регенеруючими, заспокійливими і ранозагоювальними властивостями. Відновлює і пом'якшує шкіру, допомагає позбутися від почервоніння і лущення, живить і зміцнює захисний бар'єр шкіри.

- Льодовикова і мінеральна вода - більш глибоко і інтенсивно зволожує клітини епідермісу, наповнюючи їх корисними мікроелементами і вітамінами.

Спосіб застосування:

Нанести достатню кількість засобу на сухе очищене обличчя, уникаючи області навколо очей і губ. Через 10-15 хв, коли маска висохне, змити достатньою кількістю теплої води.

Напиши відгук
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри