Cruelty free Cosrx Ензимна пудра для вмивання з центелою

Cosrx Ензимна пудра для вмивання з центелою

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder 

Cosrx Cosrx

ЦБ-00015307

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

20грн

Об'єм: 1 шт

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder Ензимна пудра для вмивання з центеллою

Ензимна пудра для вмивання з центеллою Cosrx Low pH Centella Cleansing Powder - це гіпоалергенний очищаючий засіб і ексфоліатор в одному! Засіб упаковано в маленькі контейнери, які зручно брати з собою в поїздки!

Пудра, створена на основі ензимів і центелли азіатської, активується при контакті з водою і перетворюється в низькокислотну (рівень pH, максимально комфортний для шкіри) пінку.

Пудра м'яко очищає шкіру від забруднень і себума, сприяє позбавленню від чорних цяток і вирівнює рельєф шкіри. Завдяки такому очищенню і додатковим протизапальним інгредієнтам, що входять до складу даного засобу, зменшуються запалення і прищі. Пудра абсолютно не пересушує шкіру, і не викликає відчуття стягнутості. Завдяки складу і властивостям пудру можна використовувати на будь-якій шкірі, в тому числі на особливо чутливій. Засіб гіпоалергенний і безпечний.

Спосіб застосування

Необхідну кількість порошку насипати в долоні і змішати з невеликою кількістю теплої води (буквально кілька крапель, або ж просто нанесіть порошок на вологі долоні). Потріть долоні до утворення пишної піни. Нанесіть на обличчя масажними круговими рухами. Змийте.

Порада: Залиште суміш на обличчі довше (близько хвилини). Така маска усуне всі мікроби.

Склад

Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Lauroyl Aspartate, Maltodextrin, Allantoin, Centella Asiatica Extract, Lipase, Protease

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри