Needly Mild enzyme cleansing powder 40g Мягка ензимна пудра

Needly Mild Enzyme Cleansing Powder 40 g

Needly М'яка ензимна пудра для вмивання 40 г 

Needly Needly

ЦБ-00028464

Needly

Наявність: Є в наявності

1050грн

Об'єм: 40 г

Бренд: Needly

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від чорних цяток, Відлущувальна, Відновлювальна, Для сяйва шкіри, Протизапальна, Очищення

Needly Mild Enzyme Cleansing Powder М'яка ензимна пудра для вмивання 40 г 

Слабокислотна ензимна пудра містить низкоконцентровані кислоти AHA та BHA, а також ензим рослинного походження бромелайн, які розщеплюють кератинові зв'язки на поверхні епідермісу та допомагають позбутися відмерлих клітин рогового шару.  

Водний розчин ферменту бромелайну отримують з плодів ананаса для очищення шкіри. Цей фермент має потужні очищуючі та протизапальні властивості, які допомагають зняти запалення та зміцнити шкіру. Бромелайн має здатність розкладати білки, що знаходяться на поверхні шкіри, тим самим допомагаючи зняти ороговілі клітини та очистити пори.

Після використання ензимної пудри з кукурудзяним крохмалем, шкіра стає більш гладкою та м'якою на дотик, а також виглядає більш свіжою та здоровою, позбавляє її від зайвого себуму, що виробляється під час сну. 

Активні інгдредінти:

  • BHA (саліцилова кислота) є жиророзчинним активом, що допомагає очистити пори від шкірного сала та ороговілих клітин епідермісу;
  • гліколева кислота, що відноситься до розряду фруктових кислот (AHA) делікатно відлущує шкіру, розгладжує та освітлює її, прискорює процес клітинного оновлення;
  • сквалан є біосумісним з ліпідами, присутніми в нашій шкірі, має потужну зволожуючу та регенеруючу дію;
  • алантоїн має заспокійливі, зволожуючі і загоюють властивості.

При контакті з водою гель перетворюється на ніжну пінку, легко та швидко змивається, не залишаючи мильного нальоту. Рекомендується для всіх типів шкіри. Без парабенів, штучних фарбників та віддушок.

Спосіб застосування: 

Нанесіть необхідну кількість ензимної пудри на долоню, змішайте дрібнозернистий порошок з водою до утворення м’якої пінки. Акуратно помасажуйте обличчя і залиште засіб на обличчі 1-2хв, залишки змийте теплою водою. Для більш ретельного очищення можна змішати ензимну пудру з м'яким очищуючим гелем Needly .
Підходить для щоденного використання.
Склад:
Zea mays (corn) starch, sodium cocoyl isethionate, sodium lauroyl glutamate, diglycerin, allantoin, bromelain, maltodextrin, hydroxypropyl starch phosphate, squalane, allantoin, glycolic acid, salicylic acid, sapindus trifoliatus fruit extract, polygala tenuifolia root extract, yucca schidigera root extract, saponaria officinalis leaf/root extract, 1,2-hexanediol.
Напиши відгук
Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Зволожуючий крем для обличчя Мініатюра 27 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри