Usolab Intensive Charcoal Enzyme Powder Wash

Usolab Intensive Charcoal Enzyme Powder Wash

Usolab Очищуюча пудра з деревним вугіллям

Usolab Usolab

ЦБ-00032466

Usolab

Наявність: Є в наявності

825грн

Об'єм: 50g

Бренд: USOLAB

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Південна Корея

Пудра для очищення жирної та/або проблемної шкіри, а також для шкіри схильної до появи комедонів помітно покращує її стан вже після першого застосування. Дбайливо відлущує, очищає і прибирає чорні цятки та жирний блиск. Абсорбує надлишки шкірного жиру та бруд. Чинить протимікробну, в’яжучу та тонізуючу дію. Стимулює оновлення клітин, вирівнює колір та текстуру обличчя, надає шкірі гладкості та сяйва. USOLAB Intensive Charcoal Enzyme Powder Wash при змішуванні з водою утворює густу консистенцію, легко розподіляється по шкірі та не залишаючи після себе сухості та стягнутості. Не рекомендується використовувати для чутливої шкіри та при екземі.

Активні компоненти:
– Порошок деревного вугілля – працює за принципом губки, вбирає забруднення, пил, надлишки шкірного сала, бактерії, витягує та видаляє. Так само вугілля освітлює і вирівнює епідерміс, ліквідує сальні нитки в порах і надає порозвужувалбну дію.
– Мікрокристалічна целюлоза – натуральний компонент, дбайливо відлущує омертвілий шар епідермісу та усуває забруднення, розгладжує зморшки та освітлює тон.
– Діоксид кремнію – допомагає регулювати роботу сальних залоз та вироблення шкірного сала, попереджає появу жирного блиску.

Спосіб застосування: Невелику кількість засобу збити вологими долонями, отриманою піною делікатно помасажувати обличчя круговими рухами, після чого сполоснути теплою водою. Уникати потрапляння на область довкола очей. Можливе використання у вигляді маски з експозицією до 5 хвилин на ділянках із відкритими комедонами.

Напиши відгук
Usolab Bio Intensive Light Cream, 250 мл

Usolab Bio Intensive Light Cream, 250 мл

Usolab Крем для вирівнювання тону шкіри 250ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри