SRB Пудра для вмивання

SRB Пудра для вмивання

SRB Stabilized Rice Bran Enzyme Powder Wash

ЦБ-00015104

Наявність: Немає в наявності

35грн

Об'єм: 70 мл

Бренд: SRB

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Комбінована

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

SRB Stabilized Rice Bran Enzyme Powder Wash Пудра ензимна очищуюча з екстрактом рисових висівок

Пудра SRB Stabilized Rice Bran Enzyme Powder Wash - спрямована на очищення пор від забруднень і залишків косметичних засобів. В її основі натуральні ензимні ферменти, які відлущують мертві ділянки епідермісу і сприяють її швидкому відновленню. Подрібнені в пудру рисові висівки проникають в пори, абсорбують бруд і токсини, виводять їх назовні, прибирають чорні цятки і сальні пробки боряться з закупоркою.

Екстракт пилку - зміцнює клітинні мембрани, насичує величезною кількістю корисних вітамінів, мінералів, амінокислот, жирних кислот і пептидів. Екстракт грейпфрута - освітлює пігментацію, вирівнює тон і рельєф, згладжує нерівності. Екстракт барбендійского алое - заспокоює роздратовані ділянки, знімає запалення і почервоніння, заліковує пошкодження шкірного покриву. Колаген і алантоїн - омолоджують, розгладжують зморшки, підвищують енергетичний потенціал клітин, прискорюють процес регенерації. Бетаїн - зволожує всі шари шкіри, робить епідерміс більш гладким, шовковистим, приємним на дотик і сяючим.

Ензимна пудра - це інноваційний засіб яке ретельно очищає, зміцнює і забезпечує ніжний, нетравматичний пілінг.

Спосіб застосування

Змочіть обличчя водою і посипте пудрою свої долоні, ретельно помасажуйте шкіру і вмийтеся. Також можна змішувати пудру з водою в долоньках і наносити на шкіру вже вспінений засіб.

Напиши відгук
Usolab Soft Oatmeal Enzyme Powder Wash - 50 г

Usolab Soft Oatmeal Enzyme Powder Wash - 50 г

Usolab М'яка очищаюча ензимна пудра

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри