Medi-Peel Глибоко очищаюча ензимна пудра з чайним деревом 70 г

Medi-Peel Глибоко очищаюча ензимна пудра з чайним деревом 70 г

Medi-Peel Micro Tea Powder Cleanser 70 g

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00019901

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 70 г

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для проблемної , жирной шкіри

Призначення: Видаляє надлишки себума,розчиняє сальні пробки, усуває жирний блиск,звужує пори

Medi-Peel Micro Tea Powder Cleanser Глибоко очищаюча ензимна пудра з чайним деревом 70 г

Глибоко очищає ензимну пудра з чайним деревом Medi-Peel Micro Tea Powder Cleanser забезпечує інтенсивне очищення, не пересушує шкіру. Видаляє всі види забруднень, пил, надлишки себума і стійкий макіяж, розчиняє сальні пробки, усуває жирний блиск. Регулює вироблення шкірного сала, звужує пори і вирівнює мікрорельєф. Засіб делікатно впливає на поверхню шкіри, ефективно очищає пори, освітлює темні цятки і відлущує омертвілі клітини.

Перешкоджає появі почервоніння і подразнень, зменшує вогнища запалення, заспокоює шкіру, покращує її тон. Незважаючи на активну очищаючу дію не сушить шкіру, підтримує природний гідроліпідний баланс, зволожує і не допускає зневоднення. Ензимна пудра являє собою дрібний порошок, який при контакті з водою збивається в пишну піну. Володіє рівнем pH 5.5, 100% веганські продукт.

Основні діючі речовини:

Олія чайного дерева має сильний антимікробний ефект. Бореться з закупоркою пор, нормалізує роботу сальних залоз і вироблення шкірного себума, зменшує жирний блиск. 6 видів гіалуронової кислоти забезпечують активне зволоження на всіх шарах епідермісу. Активно зволожує клітини, сприяють утриманню вологи в шкірі. Утворюють захисний шар, який не дає волозі випаруватися.

Комплекс центели азіатської підвищує пружність і еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою. Утворює захисний бар'єр, який огороджує шкіру від ультрафіолету і негативних факторів зовнішнього середовища.

Саліцилова кислота має протимікробні, протизапальні, пом'якшуючі і відлущуючі властивості. Підсушує область запалень, перешкоджає появі висипань.

Масло виноградних кісточок має потужні антиоксидантні властивості, нейтралізує дію вільних радикалів, підтримує вироблення колагену і еластину. Підходить для проблемної та жирної шкіри.

Спосіб застосування:

Невелику кількість ензимної пудри в долоні змішайте з декількома краплями води і вспініть. Ніжними масажними рухами нанесіть пінку на шкіру обличчя. Змийте пінку теплою водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри