By Wishtrend Green Tea & Enzyme Power Wash 110 ml

By Wishtrend Green Tea & Enzyme Power Wash 110 ml

By Wishtrend Пудра ензимна з зеленим чаєм 110 мл

By Wishtrend By Wishtrend

ЦБ-00022415

By Wishtrend

Наявність: Є в наявності

1030грн

Об'єм: 110 мл

Бренд: By Wishtrend

Країна виробник: Корея

Призначення: Очищає пори, володіє освітлюючим ефектом, за рахунок чого вирівнює загальний тон шкіри і покращує колір обличчя

By Wishtrend Green Tea & Enzyme Power Wash Пудра ензимна з зеленим чаєм 110 мл

Ензимну пудра з зеленим чаєм By Wishtrend Green Tea & Enzyme Powder Wash м’яко відлущує ороговілий шар шкіри, видаляє омертвілі клітини і тонізує.Має заспокійливу дію, допомагає в боротьбі з подразненнями і акне. Ензими проникають глибоко в шкіру, ефективно очищають і виводять всі забруднення з пор.

Продукт має високу антиоксидантну активність, тонізує і освіжає. Ретельно, але делікатно очищає шкіру від усіх видів забруднень і видаляє надлишки шкірного сала.Не викликає сухості, подразнень і почуття стягнутості. Допомагає зберегти шкіру зволоженою навіть після вмивання. Пом’якшує огрубілу шкіри і вирівнює шкірний рельєф. Дарує приємний заспокійливий аромат зеленого чаю.

Не містить етанолу, силіконів, стероїдів, штучних барвників, ароматизаторів і компонентів тваринного походження.

Основні діючі компоненти:

  • Пудра зеленого чаю прекрасно знімає подразнення, має антибактеріальні властивості, робить пружною і еластичною шкіру, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя.
  • Папаїн – натуральний фермент рослинного походження, що отримується з соку папайї. М’який відлущуючий компонент, природним чином очищає пори. Володіє освітлюючим ефектом, за рахунок чого вирівнює загальний тон шкіри і покращує колір обличчя.
  • Сода – потужний антисептик, допомагає пом’якшити і інтенсивно очистити шкіру. Активно використовується в пілінгу і скрабах завдяки вираженою відлущуючою здатністю, знімає подразнення. Наявність нейтрального pH і хімічних властивостей забезпечують універсальність використання – сода підходить для шкіри будь-якого типу.
  • Кукурудзяний крохмаль усуває надлишок шкірного сала, володіє підтягуючим ефектом.
  • Гіалуронова кислота забезпечує довгострокове і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення і передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки.

Спосіб застосування:

Змішайте в долоньці невелику кількість води і пудри до прояви піни. Нанесіть на шкіру і зробіть легкий масаж круговими рухами. Ретельно змийте залишки засобу водою.

Cклад:

Sodium Bicarbonate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Cocoyl Isethionate, Zea Mays (Corn) Starch, Camellia Sinensis Leaf Powder, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Sorbitol, Papain, Betaine, Cellulose Gum, Citric Acid, Sodium Hyaluronate

Напиши відгук
By Wishtrend Propolis energy balancing cream 50ml

By Wishtrend Propolis energy balancing cream 50ml

By Wishtrend Зволожуючий крем з прополісом 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри